Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

TESTUL CAMBRIDGE - GENERALITATI

TESTUL CAMBRIDGE - GENERALITATI 5 3
5 stele

21057 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

TESTUL CAMBRIDGE - GENERALITATI
Taxa de examen
Inscrierile la examenele Cambridge au loc de obicei cu circa 3 luni inainte de data examenelor. Inscrierea inseamna obligatoriu completarea formularului, achitarea taxei de examen si apoi trimiterea la British Council Departamentul Examene a formularului completat si a dovezii platii!
Durata examenelor
Examenele KET, PET si BEC (toate nivelurile) se desfasoara de obicei intr-o singura zi. Examenele FCE, CAE si CPE se desfasoara in doua zile: probele scrise in ziua stabilita de Cambridge ESOL iar proba orala intr-o alta zi stabilita de British Council, in perioada mentionata pe formularul de inscriere.
Retragerea de la examen
Retragerea dupa incheierea perioadei de inscriere nu este posibila decat pe motive medicale.
Retragerea trebuie formulata in scris, prin scrisoare, fax sau e-mail adresat British Council, si atasand un certificat medical valabil pe care sa fie specificat motivul pentru care nu te-ai prezentat la examen. Retragerea si returnarea taxei de examen trebuie cerute pana la data specificata pe formularul de inscriere.
In cazul aprobarii retragerii de catre Cambridge ESOL, vei primi inapoi taxa de examen, din care se va retine o taxa administrativa locala.
Nu se returneaza taxa de examen pentru nici un alt fel de motive (inclusiv, de exemplu, suprapunerea examenului Cambridge cu alte examene).
Rezultatul se elibereaza dupa circa 2 luni de la data examenului. Scrisoarea cu rezultatul examenului se trimite prin posta pana la data mentionata pe scrisoarea de confirmare. Scrisoarea va va indica centrul si datele la care poti ridica certificatul.
Scrisoarea cu rezultatul examenului include o schema grafica orientativa.
Rezultatele sunt confidentiale, nu se afiseaza si nu se transmit telefonic.
Contestatiile se primesc pana la data mentionata pe scrisoarea de rezultat.
Poti cere o verificare a notelor (care este gratuita) sau o recorectare a lucrarilor scrise (pentru care se plateste o taxa a carei valoare o vei gasi pe scrisoarea de rezultat).
Este extrem de rar ca o cerere de recorectare sa duca la schimbarea rezultatului, din urmatoarele motive: majoritatea lucrarilor se corecteaza de catre masina sau manual de doua ori; lucrarile corectate de examinatori sunt corectate de doua ori si in cazul in care nota este la limita sunt corectate de trei sau patru ori.
Certificatul se elibereaza dupa circa 3 luni de la data examenului, in perioada mentionata pe scrisoarea de rezultat.
Certificatele nu se trimit prin posta decat daca se solicita in scris acest lucru.

 
Citeste mai mult despre: Cambridge  afisare rezultate 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: