Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

CURS DE STANDARDE INTERNATIONALE IN CONTABILITATE - IAS SI IFRS

0 stele

6790 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

CURS DE STANDARDE INTERNATIONALE IN CONTABILITATE - IAS SI IFRS

Daca sunteti contabil la o companie care va aplica standardele internationale de contabilitate, poate chiar manager sau directorul financiar al unei asemenea companii, daca aspirati la profesia de contabil autorizat sau de expert contabil sau pur si simplu sunteti interesat de cunoasterea "noii contabilitati", atunci cursul de Standarde internationale de contabilitate reprezinta modalitatea cea mai accesibila de a beneficia de cunostintele care va sunt necesare pentru aplicarea acestor standarde, dar si pentru stabilirea strategiilor si a politicilor contabile la nivelul unei intreprinderi mari.
Aplicarea standardelor internationale de contabilitate prin recurgerea la rationamentul profesional ii ofera specialistului contabil puteri sporite, fiind in acelasi timp si o sursa suplimentara de responsabilitate.
In acesti ani s-a sustinut ideea ca un manager bun este acela care are un contabil bun.
Iscusinta contabilului era apreciata prin prisma eforturilor sale de a minimiza costul fiscal al unei afaceri. Consideram ca sintagma a ramas valabila, insa cu o alta justificare. In conditiile aplicarii standardelor internationale de contabilitate, un contabil iscusit este acela care, prin rationamentul profesional, obtine situatii financiare utile si credibile atat pentru investitori, cat si pentru celelalte categorii de utilizatori.
Modul in care specialistul contabil intelege realitatea dintr-o intreprindere depinde in mod fundamental de pregatirea sa profesionala si de experienta acumulata in timp.
Curs de standarde internationale in contabilitate - IAS si IFRS
Materialul cursului, structurat progresiv, cuprinde 16 module, prezentate sub forma unor fascicule indosariate intr-o mapa speciala Eurocor. Fiecare modul a fost astfel structurat incat sa permita insusirea cat mai buna a informatiilor prezentate, prin utilizarea a numeroase exemple si aplicatii. Astfel, cursul are o latura practica vizibila, care va facilita aplicarea conceptelor si tehnicilor studiate la situatii reale.
Lectiile se incheie cu recapitularea materiei prezentate, iar pentru verificarea cunostintelor puteti trimite temele propuse spre corectare profesorului personal.
Pregatirea necesara
Nu este necesara o pregatire anterioara, doar cunostinte de cultura generala.
Certificate
Odata cu expedierea ultimului pachet de curs, veti primi si testul de evaluare finala a cunostintelor. Recapitulati intreaga materie de curs, rezolvati testul si trimiteti-l pe adresa Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra personal. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (stabilite in functie de punctajul realizat). In cazul in care veti primi calificativul "insuficient", va vom trimite o alta varianta a testului final. Dupa promovarea acestui test, veti primi Certificatul de absolvire Eurocor.
Contact
Telefon: 021-33 225 33; 021-33 225 32; 031-40 11 620; 031-40 11 621; 0723 509 099; 0742 135 333
Program:
luni-vineri: 8.00 - 20.00
sambata: 9.00 - 14.00
Adresa:
Soseaua Oltenitei nr. 35-37, cod 041293, sector 4, Bucuresti
CP 61-15, cod 041293, Bucuresti
e-mail:contact@eurocor.ro 

 
Citeste mai mult despre: CURS  Internationale  CONTABILITATE  IAS  IFRS 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: