Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

CURS GRAFICA PE CALCULATOR - INSTITUTUL EUROCOR

CURS GRAFICA PE CALCULATOR - INSTITUTUL EUROCOR 1 1
1 stele

4721 vizualizari  |  2 comentarii

Curs Grafica pe calculator - CorelDraw & Photoshop
De la crearea banalelor carti de vizita, la proiecte mai complexe, precum realizarea de pliante sau brosuri, toate acestea sunt servicii de grafica de care nicio companie nu se poate lipsi. Cursul Eurocor va da posibilitatea de a va familiariza cu programele de grafica, astfel incat sa puteti da forma ideilor dumneavoastra! Fiti siguri ca veti lua cea mai buna decizie inscriindu-va la acest curs. Deprinderile de grafica pe calculator pe care vi le veti forma urmand cu atentie materialele acestui curs vor fi dovada profesionalismului dumnevoastra, aducandu-va mari satisfactii in activitatea pe care o desfasurati! Intr-o societate moderna, asa cum este cea in care traim, marcata de utilizarea tehnologiilor la aproape orice nivel, cunostintele de grafica pe calculator au devenit indispensabile pentru cei care lucreaza in domeniu si nu numai.
Cursul de Grafica pe calculator, alcatuit din 16 module, reprezinta cel mai simplu si comod raspuns la toate intrebarile pe care le aveti legate de grafica computerizata. Materialul cursului, avand un caracter practic pronuntat, a fost astfel conceput incat sa permita insusirea optima a informatiilor prezentate. Accesibilitatea materialului este asigurata printr-o structurare clara a continutului: prin explicarea detaliata a notiunilor noi, prin dispunerea cu ilustratii si capturi de imagini reprezentative, permitand insusirea fara probleme a continutului, chiar si de catre persoanele neinitiate inca in acest domeniu.
Structura cursurilor
La baza cursului nostru se afla programele CorelDRAW si Adobe Photoshop. Alegerea lor, dintre nenumaratele programe existente in momentul de fata, nu este intamplatoare. Cu ajutorul programului Adobe Photoshop 5.0, unul dintre cele mai utilizate programe pentru editarea imaginilor in sistemul Windows, puteti nu numai sa prelucrati imagini fotografice, dar si sa creati compozitii suprarealiste sau tridimensionale, afise de reclama si o multime de alte lucruri dificil de realizat cu alte programe.
Programul CorelDRAW 9 se bazeaza pe utilizarea graficii vectoriale. Spre deosebire de imaginile raster (in puncte), cu ajutorul carora lucreaza programul Photoshop, dimensiunea si forma desenelor vectoriale poate fi schimbata fara pierderea calitatii imaginii. Succesul de care se bucura pachetul CorelDRAW pe piata programelor de grafica se datoreaza in primul rand caracterului universal si simplitatii acestui program. Va asiguram insa ca datorita generalitatii aspectelor abordate, utilizatorii care folosesc alte versiuni nu vor intampina dificultati in asimilarea cunostintelor, diferentele nefiind semnificative din punctul de vedere al principiilor de lucru esentiale.

Soseaua Oltenitei nr. 35-37, cod 041293, sector 4, Bucuresti, CP 61-15, cod 041293, Bucuresti

 
Citeste mai mult despre: INSTITUTUL  CURS  CALCULATOR  Grafica  EUROCOR 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

d Miercuri, 11 Iunie 2014

 
Iantoc Ovidiu Joi, 08 Aprilie 2010

Am o intrebare,aveti sali de curs si in iasi?:D

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job: