Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

CURS ITALIANA PENTRU INCEPATORI - EUROCOR

CURS ITALIANA PENTRU INCEPATORI - EUROCOR 2 4
2 stele

8165 vizualizari  |  3 comentarii

Intr-o perioada de timp relativ scurta, veti reusi sa sustineti o conversatie uzuala. Lectiile sunt special concepute in acest scop, iar prin exersarea concomitenta a pronuntiei corecte inregistrate pe caseta sau CD si a conversatiei, veti putea invata rapid si eficient. Acest lucru este valabil si pentru persoanele care nu au aptitudini speciale pentru studiul unei limbi straine. La fel ca si celelalte cursuri de limbi straine oferite de EUROCOR, cursul de limba italiana incepatori se axeaza pe cele trei elemente de baza: ascultare, scris si vorbit.  
Curs Italiana pentru incepatori
Caietele de curs, casetele sau CD-urile
Cursul de limba italiana incepatori cuprinde 20 de caiete a cate doua lectii fiecare, plus casetele sau CD-urile cu ajutorul carora va puteti imbunatati pronuntia. Structura didactica a lectiilor este unitara si cuprinde: exercitii de recapitulare a materiei parcurse anterior, cuvinte si constructii noi, transcrieri fonetice, notiuni gramaticale, exercitii, o recapitulare si o tema pentru acasa. Pentru ca lectiile pun accent pe partea practica, patru din cele 20 de caiete ale cursului contin exclusiv exercitii de verificare a cunostintelor asimilate. Temele pentru acasa se rezolva pe formulare speciale, pe care le puteti trimite spre corectare profesorului dumneavoastra personal, alaturi de sugestiile si intrebarile dumneavoastra legate de continutul lectiilor. Iar pentru a verifica solutiile exercitiilor propuse in fiecare lectie, va punem la dispozitie ineditul filtru rosu.
Pregatire anterioara
Nu este necesara o pregatire anterioara, doar cunostinte de cultura generala.
Certificat
Odata cu expedierea ultimului pachet de curs, veti primi si testul de evaluare finala a cunostintelor. Recapitulati intreaga materie de curs, rezolvati testul si trimiteti-l pe adresa Eurocor pentru a fi corectat de catre profesorul dumneavoastra personal. Calificativele obtinute pot fi: foarte bine, bine, suficient si insuficient (stabilite in functie de punctajul realizat). In cazul in care veti primi calificativul "insuficient", va vom trimite o alta varianta a testului final. Dupa promovarea acestui test, veti primi Certificatul de absolvire Eurocor.
Contact
Telefon: 021-33 225 33; 021-33 225 32; 031-40 11 620; 031-40 11 621; 0723 509 099; 0742 135 333
Program:
luni-vineri: 8.00 - 20.00
sambata: 9.00 - 14.00
Adresa:
Soseaua Oltenitei nr. 35-37, cod 041293, sector 4, Bucuresti
CP 61-15, cod 041293, Bucuresti
e-mail:contact@eurocor.ro 

 
Citeste mai mult despre: CURS  Incepatori  ITALIANA  EUROCOR 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

aly Joi, 30 August 2012

de a invata limba italiana

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job:
 
 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
Inchide

E-mail

Parola

Am uitat parola Cont nou
Conteacteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook