Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

CURSURI DE LIMBA SUEDEZA ON LINE

0 stele

13929 vizualizari  |  5 comentarii

Ai ocazia sa devii student, chiar daca timpul tau este limitat. Prin urmarea unor cursuri la distanta, iti dezvolti mereu propriile capacitati si calitati. Instruirea continua este parte componenta a stilului de viata a omului modern.
Un curs online acopera acelasi continut si pune aceleasi probleme ca si un curs care se desfasoara in sala de clasa. Functia principala - de transmitere de informatii - este realizata mult mai eficient. Iar avantajul evident este ca un astfel de curs poate fi urmat oricand si de oriunde.
Cursurile online sunt oferite prin Internet. Nu exista sali de curs. Cursantii pot participa la un curs online cu ajutorul unui computer. Cursul poate fi accesat de acasa sau din orice alta locatie.
Cursurile la distanta pe Internet prezentate in Academia Online pot fi accesate cu un program de navigare pe web (de exemplu, Internet Explorer).
Cu ajutorul forumurilor de discutii si a mesajelor electronice (e-mail) cursantii pot interactiona cu instructorul sau cu membrii echipei de studiu din care fac parte. Academia Online incurajeaza echipele de studiu formate din 3 sau 4 cursanti alesi aleatoriu in functie de stilurile de invatare alese de cursanti in momentul inscrierii. Temele realizate in echipa sunt punctate in evaluarea finala pentru obtinerea diplomei.
Care sunt cerintele pentru inscrierea la un curs?
1. Trebuie sa ai la dispozitie un computer cu acces la Internet pentru a accesa sistemul Academia Online.
2. Trebuie sa stii sa utilizezi un navigator pentru web (Internet Explorer, Opera, Netscape sau orice alt browser).
3. Trebuie sa ai un cont personal de email, utilizat pentru diverse mesaje pe care le vei primi de la colegi, tutor, serviciul tehnic al sistemului etc.
4. Trebuie sa stii sa utilizezi un procesor de texte (Microsoft Word, Notepad etc.), pentru a face note de curs si pentru a realiza temele obligatorii.
5. Trebuie sa ai instalat Adobe Acrobat Reader versiunea 4.0 sau mai mare, pentru unele resurse in format pdf.
Pentru a te inscrie la un curs, trebuie sa fii inregistrat la Academia Online.
Pentru alte intrebari si probleme, adreseaza-te prin email Biroului de Asistenta Online, la adresa ao@academiaonline.ro.
 

 
Citeste mai mult despre: Cursuri  LINE  LIMBA 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gabriela Corina Marusteri Marti, 25 Ianuarie 2011

aceeasi intrebare o adresez si eu... mi-am creeat un cont la Academia Online dar nu gasesc nimic din ceea ce inseamna concret in a incepe cursul de limba suedeza. e cineva care mi-ar putea spune? multumesc anticipat

 
lupu remus Vineri, 15 Ianuarie 2010

cum fac sa incep un curs de limba suedeza on line.....ce pasi trebuie sa urmez?.......care are stie va rog sa imi spuneti.....

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job:
 
 

 
 

 

 

 

 
 
 
 
Inchide

E-mail

Parola

Am uitat parola Cont nou
Conteacteaza-te prin Facebook

Acum te poti conecta si prin contul tau de Facebook! Da click pe butonul de mai jos si introdu datele tale:

Login with Facebook