Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Participa la concursul pentru tineri CIPE!

Participa la concursul pentru tineri CIPE! 5 1
5 stele

908 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Participa la concursul pentru tineri CIPE!

Centrul pentru Intreprinderi Private Internationale (CIPE) organizeaza concursul pentru tineri, editia 2010.

CIPE este o organizatie americana non-profit, aflata in Washington DC, care promoveaza valorile democratiei si ale dezvoltarii economice.

Aceasta competitie este un concurs de eseuri, care isi propune sa incurajeze studentii si tinerii profesionisti de peste tot din lume sa vina cu idei viabile prin care s-ar putea intari democratia si sectorul privat din tarile lor de origine.

Temele sugerate pentru acest concurs sunt:
- Democratia care ofera
- Antreprenoriat si societate
- Femeile si participarea.

Concurentii trebuie sa aiba intre 18 si 30 de ani, pot alege numai un subiect din cele propuse, iar eseul supus competitiei trebuie sa aiba intre 2000 si 3000 de cuvinte si sa fie redactat in limba engleza!

Premiile oferite sunt de cate 1000 de dolari pentru locurile I, II si III, iar cele castigatoare vor fi publicate de catre Centrul pentru Intreprinderi Private Internationale.
Pot fi acordate si diplome de merit.

Juriul va fi alcatuit din reprezentanti CIPE dar si din reprezentanti ai partenerilor internationali ai acestui Centru pentru Intreprinderi Private Internationale. In cazurile in care limba engleza nu este limba nativa a participantilor la concurs, nu se va pune atat de mare accent pe greselile gramaticale cat pe ideile subliniate in eseu si pe modalitate succinta de prezentare a acestora.

Data limita pentru a te inscrie in aceasta competitie este 18 iunie 2010.

Daca vrei sa participi la acest concurs sau doar sa afli mai multe detalii despre aceasta oportunitate, iti poti inscrie eseul aici.

Andreea Iolu - editor Studentie.ro
 

 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: