Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

DEZBATERE: DAN COMAN - LECTURA PUBLICA LA CARTURESTI

0 stele

520 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

DEZBATERE: DAN COMAN - LECTURA PUBLICA LA CARTURESTI
Incepind cu 5 martie 2009 libraria Carturesti din Cluj initiaza o noua serie de intilniri cu scriitori romani. E vorba de data aceasta de lecturi publice ale unor poeti si prozatori reprezentind generatii si zone literare diferite, apropiati insa prin valoarea scrierilor lor.
Daca Lifting poeziei a fost un atelier care-avea ca miza feed-back-ul obtinut de scriitori asupra textelor citite, acum va invitam la lecturi publice pur-singe, care va vor oferi ocazia de a cunoaste omul din spatele cartii, de a-l asculta citindu-si textele, de a-i pune intrebari.

Invitatul primei intilniri este poetul Dan Coman, autorul volumelor anul cirtitei galbene, ghinga si d great coman. Un om deschis, cald si spiritual pe care merita sa-l cunoasteti.
Va asteptam joi, 5 martie 2009, de la ora 18 in ceainaria librariei Carturesti din Iulius Mall.
Intr-un spatiu literar in care lectura autorului e de cele mai multe ori un apendice al unei lansari de carte sau un act rezervat initiatilor unui cenaclu, incercam sa facem un pas spre un viitor in care lectura publica va tine de firescul vietii culturale, in care scriitorii vor putea fi intilniti si ascultati nu doar in universitati, ateliere si tirguri de carte ci si in librarii, cafenele sau cluburi.

 
Citeste mai mult despre: Dezbatere  OPERE  medici romani 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: