Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

DEZBATERE 'TEXT SI DISCURS RELIGIOS'

0 stele

2198 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

DEZBATERE 'TEXT SI DISCURS RELIGIOS'
In perioada 5-6 dec. 2008, la Iasi, va avea loc Conferinta Nationala "Text si discurs religios", o manifestare stiintifica de anvergura, care reuneste specilisti din Iasi si din marile centre universitare pentru a dezbate problematica discursului religios din perspectiva filologica, teologica, filosofica etc.
Avem privilegiul de a audia personalitati din viata bisericeasca si din sfera academica. Ne face placere sa va anuntam de participarea, cu comunicari, a unor personalitati bisericesti si culturale (IPS Bartolomeu Valeriu Anania, IPS Teofan, PS Petru Gherghel).
De asemenea, amintim participarea d-lui cerc. st. dr. Petre Guran, un renumit specialist in istorie si antropologie crestina si a altor cercetatori de clasa din marile centre universitare (Gheorghe Chivu - Bucuresti, Vasile Tara - Timisoara, Gheorghe Manolache - Sibiu). In speranta ca tema de fata va prezenta interes pentru Dvs., va adresam invitatia de a fi alaturi de noi la acest simpozion. 
Comitetul de organizare, Lect. univ. dr. Sorin Guia Catedra de Limba romana si lingvistica generala Facultatea de Litere Universitatea "Alexandru Ioan Cuza", Iasi soringuia@yahoo.com.

 
Citeste mai mult despre: IASI  Dezbatere  discurs religios  conferinta nationala 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: