Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

10 modalitati de a gasi un job prin LinkedIn

0 stele

8576 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

10 modalitati de a gasi un job prin LinkedIn
Rezumat:
  • Gaseste un job prin LinkedIn
  • Retea de cunostinte pentru viata profesionala
  • Informeaza-te asupra companiei

LinkedIn este o retea sociala care se bucura de 35 de milioane de utilizatori la nivel mondial. Considerat un `Facebook pentru afaceri`, LinkedIn este un instrument eficient pentru business, intrucat reuneste intr-un singur loc cele mai mari companii din lume. Iti cauti un job? Il gasesti pe LinkedIn!

Daca nu ai un cont pe LinkedIn, a venit momentul sa iti faci. O data ce ti-l ai facut, ia aminte la urmatoarele 10 modalitati prin care iti poti gasi un loc de munca - tine minte, inainte de a le lua in considerare, sa iti completezi pagina de profil si sa adaugi cel putin 20 de contacte.

1.    Imprastie vestea

Raspandeste vestea ca iti cauti un job - cu cat mai multa lume va sti ca esti in cautarea unui loc de munca, cu atat iti maresti sansele de a obtine unul. Recent, LinkedIn a venit cu o noua gaselnita: acum iti poti modifica statutul, lasandu-i pe ceilalti sa vada in ce perioada a vietii tale profesionale te afli in prezent.

2.    Obtine recomandari din partea colegilor

O recomandarea din partea sefului tau, postata pe LinkedIn, iti va evidentia calitatile si va demonstra faptul ca ai fost un angajat apreciat. Daca tocmai ai fost concediat, poti profita de remuscarile pe care angajatorul tau l-ar putea avea, ca sa ii ceri o recomandare.

3.    Descopera unde lucreaza oamenii cu educatia ta
Intreprinde o cautare pentru a afla in ce firme sunt angajati cei care au aceeasi educatie ca si tine, aceleasi abilitati, etc. Astfel, vei sti unde sa aplici.

4.    Afla trecutul profesional al angajatilor unei companii
La `Company Profiles` poti gasi trecutul profesional al angajatilor companiei la care vrei si tu sa lucrezi. Posibilitatea de a vedea unde au mai lucrat acei oameni iti va da sansa sa afli ce anume cauta compania in cauza de la un viitor angajat.

5.    Afla unde lucreaza acum fostii angajati

Tot in „Company Profiles” poti gasi firma pentru care lucreaza acum fostii angajati ai companiei care te intereseaza. Astfel, iti poti face o lista a companiilor la care ai putea, de asemenea, sa te angajezi.

Pagini:  1  2
 
Citeste mai mult despre: ANGAJATOR  ANGAJAT  JOB 

 
Comentarii
Tu ai folosi vreuna din modalitatile de mai sus?

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: