Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

4 feluri de a crea un CV online

0 stele

2453 vizualizari  |  1 comentariu

4 feluri de a crea un CV online

Mediul online iti ofere o bogatie de sanse in domeniul profesional. Una dintre metodele la care poti apela pentru a-ti spori sansele sa gasesti un job pe placul tau este aceea de a te folosi in mod istet de ce are Internetul sa iti ofere. Incepe, asadar, prin a-ti crea un CV online!

 

ResumUP

Un site care preia informatii de pe conturile tale de Facebook si LinkedIn si le prezinta intr-o maniera atractiva pentru angajatori, ResumUp iti va fi de folos numai daca setarile de confidentialitate de pe retelele de socializare mentionate anterior nu ii impiedica pe ceilalti sa iti descopere profilul (sa frunzareasca printre informatii, cu alte cuvinte).

 

La accesarea site-ului ResumUP, ti se ofera posibilitatea de a completa un CV cu o multime de detalii, fapt care te poate coplesi, intr-o prima faza. Din fericire, multitudinea de grafice colorate si foarte utile iti readuce zambetul pe buze, insa, per total, ResumUP iti va fi cu adevarat folositor doar daca ai rabdare sa iti construiesti un CV ca la carte (si in acest caz, oricum, exista riscul ca angajatorii sa nu aiba rabdarea sa frunzareasca un CV atat de consistent).

 

About.Me

Simplu si eficient: site-ul About.Me (https://about.me/) iti ofera posibilitatea de a-ti crea o pagina de prezentare, cu un fundal si un text alese de tine. Mai exact, iti pot redacta propriul CV online, cu un fundal atragator si un text bine conceput, menit sa starneasca interesul. Link-ul catre aceasta pagina de prezentare poate fi inserat cu usurinta pe profilul de Facebook, LinkedIn, Google+ etc. Odata ce ti-ai creat pagina personala, About.Me te ajuta si cu cateva statistici, care iti arata cati vizitatori are pagina ta, ce termeni au folosit utilizatorii care au dat peste pagina ta etc. In acest sens, poate nu ar strica sa te folosesti de cateva tehnici SEO la redactarea paginii tale pe About.Me, pentru a iesi mai bine in cautari.

 

Facebook

Chiar daca Facebook nu este folosit, de regula, pentru a scoate in evidenta realizarile profesionale ale unei persoane, afla ca poti profita de noua interfata (Timeline) a retelei sociale pentru a crea un CV online ca la carte. Mai precis, optiunea Life Event poate fi folosita pentru a include si structura istoricul tau profesional, optiunea Places pentru a trece orasele si tarile pe care le-ai vizitat in interes de serviciu, cat si o multime de poze reprezentative pentru realizarile tale profesionale.

 

Re.vu

Re.vu este o platforma online care te ajuta sa iti construiesti un CV vizual pornind de la informatiile pe care le ai pe LinkedIn. Incepe prin a-ti crea un cont pe Re.vu, moment in care ti se va oferi posibilitatea a importa detaliile de pe LinkedIn. Poti sari peste acest pas, insa, pentru a nu mai pierde timp creand un nou CV, este recomandat sa nu o faci. In continuare, pe langa informatiile importate de pe LinkedIn, vei mai putea adauga/edita orice iti doresti, inclusiv poza de profil, link-urile catre blogul personal etc. Poti chiar incarca un CV standard, pe care angajatorul sa il poata imprima! Tot Re.vu iti ofera sansa de a adauga o multime de infografice relevante activitatii tale profesionale.

 

 
Citeste mai mult despre: prezentare online  site cv online  linkedin  FACEBOOK  cv online 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

bebe strumf958@gmail.ro Miercuri, 16 Ianuarie 2013

buna, insa cred ca trebue mult simlificata ca sa inteleaga toti, pentr a putea accesa usor un cv.Atunci cred ca ar fi de mare folos la multi.Nici eu nu ma pricep bine si ma necejesc sa deslusesc cum se trimite un cv on lain. Cu respect

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job: