Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Cum obtii un CV perfect in 5 pasi in 2011

0 stele

9321 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum obtii un CV perfect in 5 pasi in 2011
Rezumat:
  • Cv perfect in 2011
  • Pasi pentru un CV atractiv
  • Atrage atentia angajatorilor

Inainte de a da tu insuti cu ochii de un potential angajator, CV-ul este cel care vorbeste pentru tine. Pentru ca in 2011 sa gasesti jobul visurilor tale, este important sa iti imbunatatesti CV-ul astfel incat sa il faci cat mai atractiv in ochii angajatorilor. Afla, in continuare, care sunt cei 5 pasi pentru un CV perfect in 2011!

1.    Evita informatiile neimportante

Chiar daca un CV stufos poate parea o idee buna, in realitate nu este tocmai indicat sa oferi informatii inutile in CV-ul tau. In functie de jobul pentru care aplici, insereaza in CV doar informatiile relevante pentru acesta.

2.    Evita detaliile care ti-ar putea dauna

Daca in CV-ul tau sunt trecute diverse participari la evenimente de natura politica sau religioasa, ar fi indicat sa le elimini, intrucat sunt un subiect sensibil, si iti pot dauna. Afla care sunt informatiile necesare pentru a avea un CV foarte bun si ofera-le doar pe acelea. Nu trece (daca se poate), de pilda, faptul ca esti casatorit, daca stii ca jobul pentru care aplici presupune deplasari frecvente.

3.    Nu folosi cuvinte in exces

In loc sa construiesti propozitii sau fraze complete, foloseste doar verbe si cateva substantive, plus adjective, care sa exprime tot ceea ce vrei sa transmiti. Astfel, iti vei face CV-ul mai scurt, mai aerisit, mai clar, mai usor de citit si, implicit, mai atractiv in ochii angajatorilor.

4.    Foloseste multe cuvinte cheie
Daca propozitiile si frazele complete sunt de prisos, nu acelasi lucru se poate spune despre cuvintele cheie. Citeste cu atentie descrierea jobului pentru care aplici si insereaza in CV-ul tau cat mai multe dintre cuvintele folosite acolo. Acesta tehnica iti va crea un avantaj, oferind impresia ca tu esti candidatul potrivit, chiar si atunci cand nu stapanesti chiar toate competentele cerute.

5.    Arata profiturile
Daca este cazul, include in CV si felul in care ai ajutat companiile la care ai lucrat sa obtina profit. Daca stii cifrele exacte,  nu te sfii sa le inserezi in CV-ul tau! Acestea vor fi, cu siguranta, un punct de atractie pentru angajatori.
 

Daca vrei sa obtii mai multe informatii despre un CV perfect, ai la dispozitie modulul Sfaturi cariera din Studentie.ro in care vei gasi tot ce vrei sa stii despre CV-ul si cariera ta.


Dana Saporan - editor Studentie.ro
 

 
Citeste mai mult despre: JOB  ANGAJATORI  curriculum vitae 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: