Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Mii de locuri de munca in IT pentru anul viitor

0 stele

545 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Mii de locuri de munca in IT pentru anul viitor

Oferta de joburi pentru anul viitor in domeniul IT este extrem de avantajoasa pentru cei aflati in cautarea unui loc de munca sau schimbarea celui actual. Domeniul a cunoscut o dezvoltare fructuoasa in ultimii ani si este in cautare de specialisti.

Desi cauta sa angajeze in permanenta si ofera salarii de doua ori mai mari decat media pentru juniori, companiile IT pierd contracte valoroase de la clienti importanti datorita numarului insuficient de angajati care nu le pot onora la timp. Numarul mic de absolventi IT fata de cat este necesar la ora actuala porneste o concurenta acerba intre multinationale.

Cum sa castigi bani in timpul facultatii?


Pentru anul viitor, ministrul pentru Societatea Informationala, Razvan Cotovelea, estimeaza ca oferta de locuri de munca in Bucuresti se va ridica la circa 4.500 si acest lucru doar din partea a doua mari companii din domeniu care se afla in negocieri cu statul roman.

Angajatii din IT sunt printre cel mai bine platiti angajati din Romania, dar cel mai prost platiti din Europa. Un Un inginer sau dezvoltator de software castiga de la 1.000 euro net pe luna, insa doar in 7% din cazuri ajunge la 3.000 euro. Prin comparatie, in Germania, SUA sau Marea Britanie remuneratia poate trece de 10.000 euro
e luna", relateaza TVR.

Andreea Catan
Foto: galleryhip.com
 

Iti cauti loc de munca? Verifica joburile disponibile aici>>

 

 
Citeste mai mult despre:  IT  locuri de munca  companii it  joburi it 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: