Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

JOBURI DE VARA IN GRECIA

JOBURI DE VARA IN GRECIA 5 1
5 stele

3401 vizualizari  |  3 comentarii

JOBURI DE VARA IN GRECIA
Daca esti liber o vara intreaga, vrei sa te distrezi, sa vizitezi locuri noi si in acelasi timp sa castigi niste bani, incearca programul Work&Travel Greece.
Este vorba despre un program de munca si calatorie, in acelasi timp, oferit de Zip Travel. Asadar, daca ai intre 18 si 27 de ani, stii engleza bine, esti o fire usor adaptabila si doresti sa faci cunostinta cu experienta greceasca, esti candidatul ideal.
Poti aplica pentru un job de receptioner, hostess, ajutor de bucatar, sofer, instructor de aerobic, barman, chelnerita, salvamar si babysitter.
Programul include locul de munca sigur pe toata perioada sederii, transportul, masa si cazarea gratuit, suport permanent si un salariu minim de 400 de euro.
Pentru inscriere trebuie achitata o taxa de 250 de lei, 200 de euro este taxa de program pentru o perioada de 3-4 luni, iar 300 de euro pentru o perioada de 5-6 luni.
Actele necesare inscrierii sunt: aplicate ZIP, CV, copie BI, copie pasaport, asigurare medicala, plus doua poze.
 
Citeste mai mult despre: work and travel  joburi studenti 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

pauna m Luni, 14 Iunie 2010

Daca aveti joburi in Grecia pe urmatoarele posturi,ceea ce caut eu: Asistent plaja;Bell boy;Ingrijitor piscina,salvamar piscina,gradinar,pazinic noapte;portar,va rog contactati-ma pentru ca as dori sa plec dupa 15 iulie 2010. pauna.marius@yahoo.com si imi lasati oefrtele dvs. Multumesc

 
pauna m Luni, 14 Iunie 2010

Ma intereseaza si pe mine programul dvs. in Grecia pe o perioada de 3-4 luni,spuneti-mi mai multe in ce domenii aveti ofertele...pauna.marius@uahoo.com

 
doar eu si numai eu Luni, 24 Mai 2010

M-ar interesa programul de Grecia si as dori sa stiu daca nu este prea tarziu pentru inscriere. Va multumesc. o zi buna!

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job: