Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

STUDENTII ORADENI NU VOR WORK AND TRAVEL

STUDENTII ORADENI NU VOR WORK AND TRAVEL 5 1
5 stele

996 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

STUDENTII ORADENI NU VOR WORK AND TRAVEL

In timp ce, in alte orase, studentii au inceput sa se inghesuie la ghisele firmelor care se ocupa cu programele Work and Travel, in Oradea bate vantul prin birourile organizatorilor programului.

Potrivit declaratiilor acestora, doar 20 de studenti ai Universitatii din Oradea au plecat vara trecuta in SUA, iar anul acesta au fost inregistrate pana in momentul de fata 10 cereri. Se pare ca tinerii oradeni sunt interesati de alte programe, mai noi, sau prefera sa-si petreaca vacanta pe taramul natal.

Cu toate ca au posibilitatea de a castiga pana la 8000 de euro in doar 3 luni de zile, majoritatea studentilor din acest oras nu sunt adeptii programului Work and Travel SUA. Sau poate ca au fost speriati de conditiile de participare: varsta intre 18 si 28 de ani, student la o facultate de stat sau particulara acreditata, cunostinte medii de limba engleza si situatie scolara buna.

Tot ce pot sa faca organizatorii acum este sa astepte pana in lunile martie, aprilie, sperand ca situatia se va redresa si mai multi tineri isi vor face curaj sa incerce o experienta unica in viata.

 
Citeste mai mult despre: Work  ORADENI  work and travel 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

Gaseste job: