Joburile mele Adauga CV Contul meu Sfaturi cariera Aplicarile mele
 
 

Profita de sansa de a pleca cu Work and Travel SUA in 2011!

Profita de sansa de a pleca cu Work and Travel SUA in 2011! 5 1
5 stele

3157 vizualizari  |  1 comentariu

Profita de sansa de a pleca cu Work and Travel SUA in 2011!
Rezumat:
  • Work and Travel 2011
  • Pleaca cu programul Work and Travel in SUA
  • Visul american

Anul acesta, iti este oferita o sansa grozava de a munci si a te distra in Statele Unite ale Americii: daca pana acum, studentii erau conditionati de note pentru a beneficia de programul Work and Travel SUA, din 2011, notele nu mai reprezinta un criteriu de eligibilitate.

In 2011, pentru a putea fi selectat in cadrul unui program Work and Travel SUA nu mai este nevoie sa iti faci probleme referitoare la note. De altfel, nu mai este relevant nici faptul ca esti student in anul I. Ambasada SUA in Romania a anuntat ca notele nu mai sunt un criteriu de selectie, o alta veste buna fiind aceea a posibilitatii de a sta mai mult in SUA, pana la data de 31 octombrie, fata de 1 octombrie, data limita pana acum.

Nu stii daca poti si tu sa aplici pentru un program Work and Travel SUA? Iti facem noi un rezumat! Este important sa ai intre 18 si 30 de ani, sa fii student, masterand sau doctorand in cadrul unei institutii acreditate de invatamant superior si sa ai cunostinte de limba engleza. Daca esti in ultimul an de studiu, poti participa la acest program, insa este necesar sa obtii o recomandare pentru continuarea studiilor din partea unui profesor sau a decanului facultatii.

Joburile oferite in cadrul programului Work and Travel SUA sunt in industria ospitaliera, in parcuri de distractii, baruri/restaurante, parcuri nationale, magazine turistice, etc. Mai multe informatii despre program (conditii de eligibilitate, dosar de aplicare, etc.) gasesti in Work and Travel USA din Studentie.ro.

Inscrierile pentru programul Work and Travel SUA din vara 2011 au inceput in luna octombrie, prin urmare grabeste-te sa aplici cat mai curand pentru a avea si tu ocazia sa gusti si tu din visul american!
 

 

Dana Saporan - editor Studentie.ro
 

 
Citeste mai mult despre: JOBURI  USA  work and travel  2011 

 
Comentarii

Cod

Cod de securitate

kiki Sambata, 29 Ianuarie 2011 Total inutil Nefolositor Asa si asa Interesant Important

ai voie sa ai restante?

 

Pagina 1 din 1

Gaseste job: