Castiga o invitatie dubla la filmul Bucuresti NonStop!„Bucuresti Non-Stop” este un film de lungmetraj ce ilustreaza povestea unui cartier din Bucuresti. Mai exact, filmul este o noapte din viata unui magazin non-stop aflat intr-un cartier de blocuri. Patru persoane conduc patru povesti diferite legate intre ele de un personaj-cheie, Achim, cunoscut ca „baiatul de la non-stop”, interpretat de Gheorghe Ifrim. Filmul isi doreste sa transmita povestea unor oameni normali in situatii exceptionale.

Iesite din comun, toate cele patru povesti nu fac decat sa radiografieze un microclimat din orasul in care traim. Este un film despre dragoste, generozitate, ura, gelozie, util si inutil, viata, moarte, cu fapte bune si rele, fara finalitate dar si cu umor si cu tandrete, escaland ridicolul unor intamplari si situatii penibile dintr-o singura noapte. 

Vino sa vezi intreaga poveste la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 13 - 19 noiembrie 2015. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Cine este regizorul acestui film?"

Concursul se desfasoara in perioada 10 noiembrie - 16 noiembrie 2015, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.