Castiga o invitatie dubla la filmul Hotel Transilvania 2 - 3D!In Hotelul Transilvania lucrurile s-au schimbat puţin in ultima vreme: politica stricta a lui Dracula care accepta doar monstri in hotel s-a mai relaxat, iar hotelul isi deschide porţile si oamenilor. Dar in spatele cavourilor inchise, Dracula este nelinistit deoarece adorabilul sau nepot, jumatate vampir, jumatate om, Dennis, nu da semne ca ar fi si vampir.

Asa ca, in timp ce Mavis isi viziteaza socrii umani (si are si ea parte de un soc cultural), bunicul vampir Dracula isi cheama prietenii Frank, Murray, Wayne si Griffin pentru a-l supune pe Dennis unor antrenamente speciale. insa nimeni nu stie ca tatal lui Drac, foarte batranul si morocanosul Vlad e pe cale sa faca o vizita familiei. Cand Vlad afla ca stranepotul sau nu este de sange pur si ca oamenii pot sa stea acum la Hotel Transilvania, lucrurile o iau un pic razna.
 

Vino sa vezi continuarea povestii la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 3-5 noiembrie 2015. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Ce personaj interpreteaza Selena Gomez in acest film?"

Concursul se desfasoara in perioada 27 octombrie - 2 noiembrie 2015, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anunta pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.