Castiga o invitatie dubla la filmul Krampus. Spaima Craciunului!Productie Legendary Pictures, KRAMPUS. SPAIMA CRACIUNULUI este o poveste de un comic sumbru despre un demon al Craciunului care arunca o lumina insolent de fantezista asupra sarbatorii preferate a copiilor din toata lumea.

Cand familia sa disfunctionala se cearta pe tema sarbatorilor, tanarul Max (Emjay Anthony) isi pierde interesul si refuza sa se mai bucure ca vine Craciunul. Dar habar nu avea ca cei care isi pierd spiritul de sarbatoare dezlantuie furia lui Krampus, o forta demonica din vremuri stravechi care are misiunea de a-i pedepsi pe cei care nu mai cred in Craciun.

Asupra familiei lui Max se dezlantuie iadul, caci toate indragitele simboluri de Craciun prind viata si ii arunca in asediu, invrajbindu-i unul impotriva altuia, declansand un adevarat razboi pentru supravietuire.

Distributia e formata din Adam Scott, Toni Collette, David Koechner, Allison Tolman, Conchata Ferrell, Stefania Lavie Owen si Krista Stadler.

Krampus si subalternii sai fiorosi sunt rezultatul eforturilor combinate ale companiilor  Weta Workshop si Weta Digital, ambele renumite pentru realizarile spectaculoase din trilogiile The Lord of the Rings si The Hobbit, sau din King Kong, printre altele.


Vino sa vezi povestea  la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 11 - 17 decembrie 2015. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Cine joaca rolul tanarului Max in acest film?"

Concursul se desfasoara in perioada 4 - 10 decembrie 2015, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.