Castiga o invitatie dubla la filmul Padurea blestemata !Plasat in Padurea Aokigahara, un loc ce exista cu adevarat in Japonia si unde oamenii merg deseori pentru a se sinucide. Avand acest peisaj in atentie, filmul ne prezinta o tanara femeie americana care isi cauta sora geamana atunci cand aceasta dispare in circumstante misterioase.


In ciuda avertismentelor pe care le primeste din toate directiile sa nu se abata de la calea ei, Sara  are curajul de-a intra in padure si a descoperi adevarul despre soarta surorii sale, insa apoi este confruntata de sufletele furioase si chinuite ale mortilor care praduiesc acum pe oricine le iese in cale.

Vino sa vezi povestea  la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 11 - 14 ianuarie 2016. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Cine joaca rolul Sarei in acest film?"

Concursul se desfasoara in perioada 5 - 10 ianuarie 2016, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.