Castiga o invitatie dubla la filmul Poveste de dragoste!
Lungmetrajul Poveste de dragoste este un film despre iubirea dintre doi tineri artisti din zilele noastre. In preajma sarbatorilor de iarna, intr-un oras vechi si fermecator din Transilvania, Sebastian si Aprilia incep o frumoasa poveste de dragoste.
Doar ca nu e atat de simplu cum pare. Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca. Dragostea invinge intotdeauna, sau nu?

Vino sa vezi intreaga poveste la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 27 noiembrie  - 3 decembrie 2015. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Ce casa de productie s-a ocupat de muzica originala din film?"

Concursul se desfasoara in perioada 24 noiembrie - 30 noiembrie 2015, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.