Castiga o invitatie dubla la filmul The Revenant: Legenda lui Hugh Glass - DigitalThe Revenant este inspirat de romanul lui Michael Punke, bazat pe fapte reale. Actiunea se petrece in America de Nord, in 1823, iar in centrul ei se afla Hugh Glass (DiCaprio), membru al unei expeditii in Muntii Stancosi, unde este prins de un urs grizzly si sfartecat.
Capitanul grupului lasa in urma trei oameni pentru a-i tine companie in ultimele clipe de viata si pentru a-i sapa mormantul, dar, de frica sa nu fie prinsi de indieni, cei trei ii iau lui Glass armele si echipamentul si fug. Insa eroul ingrozitoarei confruntari cu ursul grizzly nu moare: se taraste, desi mutilat, mai bine de 300 de kilometri prin salbaticie, animat de sumbre planuri de razbunare impotriva celor care l-au parasit.

Vino sa vezi povestea  la cinema Hollywood Multiplex Bucuresti Mall in perioada 25 - 28 ianuarie 2016. Participa la concurs si raspunde corect la intrebarea "Ce mare actor are rolul principal in acest film?"

Concursul se desfasoara in perioada 19 - 24 ianuarie 2016, iar castigatorul va fi desemnat prin tragere la sorti si anuntat pe pagina concursului si Facebook Studentie.ro.