Cupa Student Karting 2010 

Esti student si iti place adrenalina? Apasa pedala de acceleratie si participa la prima cursa de karting intre universitati. Studentie.ro si Mega Karting te provoaca sa-ti reprezinti facultatea si sa te intreci cu cei mai aventurosi studenti.

Concursul se va desfasura in 3 etape:

1. Etapa 1
Inscrie-te in competitie si convinge-ti prietenii sa te sustina. Prima etapa va dura patru saptamani si va consta in lupa pentru obtinerea voturilor. Studentul care va obtine cel mai mare numar de voturi, isi va reprezenta facultatea in Cupa Student Karting 2010.

2. Etapa 2
Dupa ce au fost desemnati reprezentantii facultatilor, vor incepe cursele de carting intre facultatile din cadrul aceleiasi universitati. Studenti din cadrul aceleiasi universitati se vor intrece in primele curse, pentru a castiga titlul de reprezentantul universitatii.

3. Etapa 3
Castigatorii curselor de carting din etapa 2, vor participa la cursele finale intre universitati. Cel care va scoate cel mai bun timp, va fi declarat castigator al competitiei Student Karting 2010 si reprezentant al universitatii sale.

Ce trebuie sa faci?
1. Inscrie-te pe Studentie.ro si intra in competitie pentru a-ti reprezenta facultatea.

2. Convinge-ti prietenii/colegii sa se inscrie pe Studentie.ro si sa te sustina pe profilul tau. Modalitatea o gasesti singur: trimite-le mass-uri zilnic pe mess, updateaza-ti statusul pe studentie.ro si pe facebook , bate din usa in usa sau imparte flyere in camin.

3. Cel care va strange cel mai mare numar de sustinatori va participa la concurs si isi va reprezenta facultatea.

Ce castigi?
Marele premiu: Consola Xbox 360
Premiul doi si trei:  Cate 1 abonamente la  Mega Karting