Teste de management

Incarcat la data: 25 Februarie 2010

Autor: teodora

Pret: 50 credite

Numar pagini: 21

Tip fisier: zip

Marime fisier: 24 kb

1. In conceptia lui Panaite Nica, teoriile managementului stiintific se grupeaza in urmatoarele scoli, cu o exceptie. Care este aceasta?

a) scoala clasica;
b) scoala relatiilor umane;
c) managementul modern;
d) scoala sistemica

2. Principalele curente de baza care se manifesta in managementul clasic sunt enumerate mai jos, cu o exceptie. Care este aceasta?

a) managementul stiintific;
b) teoria clasica asupra orgnizatiei;
c) managementul birocratic;
d) managementul admnistrativ.
 

Textul de mai sus reprezinta un extras din "Teste de management". Pentru versiunea completa a documentului apasa butonul Download si descarca fisierul pe calculatorul tau. Prin descarcarea prezentei lucrari stiintifice, orice utilizator al site-ului www.studentie.ro declara si garanteaza ca este de acord cu utilizarile permise ale acesteia, in conformitate cu prevederile legale ablicabile in domeniul proprietatii intelectuale si in domeniul educatiei din legislatia in vigoare.

In cazul in care intampini probleme la descarcarea fisierului sau documentul nu este nici pe departe ceea ce se doreste a fi te rugam sa ne anunti. Raporteaza o eroare

Important!

Referatele si lucrarile oferite de Studentie.ro au scop educativ si orientativ pentru cercetare academica.

Iti recomandam ca referatele pe care le downloadezi de pe site sa le utilizezi doar ca sursa de inspiratie sau ca resurse educationale pentru conceperea unui referat nou, propriu si original.