Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Amenajari interioare camere hotel | Design interior restaurante

0 stele

89 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Amenajari interioare camere hotel | Design interior restaurante

Avem in portofoliu proiecte de amenajari interioare realizate pentru hoteluri in stil clasic si modern cu posibilitatea livrarii mobilierului la preturi de importator.

Principalele componente ale oricarui hotel sunt nivelul de servicii, designul si confortul. Confortul si designul interior, impreuna cu calitatea excelenta a serviciilor pentru clienti, reprezinta cheia popularitatii si a prosperitatii hotelului.


Astazi in epoca tehnologiei moderne si a internetului, este dificil sa gasesti un spot publicitar interesant, deosebit, al unei camere de hotel dintr-o statiune de vacanta. Insa, designerii nostri, specialisti in amenajari interioare camere hotel de la Nobili Design, te vor surprinde cu ideile lor.


Initial, hotelul a fost conceput ca o casa de vacanta burgheza, glorificand imaginea doamnelor pariziene, elegante si reci in acelasi timp. Acest concept a fost implementat folosind pentru atmosfera interioarelor, culori in functie de stil de la negru si pana la cele mai luminoase culori, ajutand la realizarea atmosferei fermecatoare a camerei de hotel, care este un loc de tranzit.


O vacanta perfecta inseamna nu numai lipsa alarmei dimineata sau lipsa agitatiei orasului, ci si schimbarea de peisaj si a sentimentului de neuitat pe care il intampini atunci cand te trezesti intr-un pat al unei camere de hotel.
Designerii si proiectantii specialisti de la Nobili Design sunt capabili sa creeze interioare de vis, realizate intr-un stil de lux clasic sau modern sau cu tema in functie de oras, statiune montana sau statiune marina.


Creatorii de amenajari interioare de la Nobili Design, stiu sa combine culorile, astfel incat sa creeze senzatia de ansamblu a interiorului. Pot amplasa un tapet interesant, pot alege un pat confortabil, pot adauga o perdea luminoasa si drept urmare sa obtina o reverie de culori pentru interiorul camerei de hotel.


Pentru amenajarea unei camere de hotel, vin cu idei geniale si o selectie de culori. Ei pot realiza proiecte 3D, lucrand dupa ele, uitandu-se la imagine si citind toate detaliile, cum ar fi forma interioarelor, deschiderea si peisajele ce se revarsa dincolo de fereastra. Designerii pot oferi o harta a culorilor pentru fiecare camera in parte, putand realiza un concept de design interior camera hotel, cu un editor grafic sau cu programe speciale schite ale acestora. Pot calcula in mod automat combinatia de culori pentru a nu incarca imaginea.


In cazul in care se dovedeste ca proiectarea camerelor hotelului nu corespunde cu ideea de confort si calitate, clientul va alege alt hotel. De aceea alegerea unei firme de amenajari interioare nu este tocmai un lucru usor. Insa daca te-ai hotarat si vrei ca afacerea sa-ti mearga bine, te asteptam pe site-ul nostru http://www.nobili-interior-design.ro/ unde iti este prezentat un portofoliu al realizarilor noastre. Pentru a evita pierderile ai nevoie de interioare elegante iar noi iti stam la dispozitie.


Firma noastra de amenajari interioare Nobili Design, include dezvoltarea ideii generale a stilului pentru un design de interior profesional, alegand schema perfecta de culori, elementele de decor, iluminatul si punand accent pe competente, pentru ca rezultatul muncii sa fie o imagine spectaculoasa si vie. Cititi si despre amenajari interioare restaurante realizate de firma noastra in stil clasic si mediteranean.

 

Cod

Cod de securitate