Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Astrologie chineza. Descopera calea catre succesul in cariera.

0 stele

359 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Astrologie chineza. Descopera calea catre succesul in cariera.

Ce?
A-ti alege cariera potrivita este de multe ori mai dificil decat pare la prima vedere, multi afland prea tarziu ca jobul in care au investit multi ani de munca si pregatire nu este cu adevarat cel pe care si-l doresc.


Astrologia chineza va poate ajuta sa va alegeti cariera care vi se potriveste cel mai bine si care va poate aduce cele mai mari satisfactii si rezultate.
Printre altele in acest atelier veti putea afla:
- daca este recomandat sa aveti propria afacere si cand este momentul potrivit sa o incepeti
- care sunt domeniile de activitate in care puteti obtine succesul
- daca este recomandat sa lucrati singur sau in colaborari cu alti parteneri
- care sunt principalele obstacole pe care le puteti intampina in cariera
Veti invata de asemenea ce puteti face pentru a obtine o marire salariala, care sunt oamenii ce va pot ajuta la locul de munca si multe alte aplicatii personalizate dupa datele voastre de nastere.
 
Cu cine?
Cu Florian Mincu, consultant de Astrologie Chineza si Feng Shui.

Cu ce?
Este recomandat sa veniti la ateliere cu hartile natale BaZi (le puteti printa gratuit aici www.bazi.masteryacademy.com), pe care le vom analiza cat mai in detaliu. De asemenea este indicat sa aveti la voi si planul locuintei, impreuna cu o imagine a locatiei acesteia (pe care o puteti obtine dintr-un printscreen pe Google Maps), pentru a intelege mai bine influenta pe care o are casa asupra vietilor voastre.

Cand?
Miercuri@incubator107 , 27 Mai de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1240  inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.
 

 

Cod

Cod de securitate