Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Atelier de Joaca pentru oameni mari

0 stele

344 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Atelier de Joaca pentru oameni mari

Ce?
Peste 100 de minute de joaca si 20 de palavrageala.  De ce? Pentru ca din copilarie pana la batranete o singura constanta ne tine sufletul viu: jocul! La orice varsta, jocul ne invata despre noi, despre ceilalti, despre lumea in care traim, ne stimuleaza imaginatia, ne dezvolta creativitatea, ne ajuta sa ne exprimam emotiile sau sa generam interactiuni cu alti oameni.


Insa, nu-i asa, cu cat ne indepartam mai mult de copilarie si devenim impovarati de atata viata, de provocarile fiecarei zile, uitam sau ne vine din ce in ce mai greu sa ne jucam. Sau ne e jena sa o mai facem, gandindu-ne ca nu se mai potriveste rolului de om matur si responsabil.

De 1 iunie, chiar de Ziua Internationala a Copilului, iti arunc o provocare: timp de doua ore, da-ti voie sa te joci din nou fara niciun scop prestabilit, sa te prostesti ca un copil, sa inventezi roluri, povesti, sa te crezi cine vrei, sa te reinventezi, sa te descoperi. Si, in final, sa pleci acasa cu starea de copil, pe care, eu iti doresc sa o pastrezi cat mai mult cu putinta. Accepti provocarea?

Cu cine?
Sunt Marinela Rata, om: perseverenta, jucausa, invatacel constant despre viata, iubitoare de oameni, talentata in a-i motiva pe ceilalti. Sunt si consilier pentru dezvoltare personala, certificat de ANC, trainer acreditat de CNFPA (actualul ANC), cu expertiza in soft skills - comunicare, public speaking, atitudine pozitiva, teamplaying; facilitator teambuilding din 2011, cu expertiza in analiza dinamicii de grup, comunicare in echipe, inchegarea si motivarea echipelor, jurnalista cu 15 ani experienta in presa audiovizuala, print si online, licentiata in jurnalism (Universitatea Al. I. Cuza din Iasi), master in comunicare audiovizuala (SNSPA).

Cu ce?
O tinuta comoda si dorinta de a te lasa in voia jocului.

Cand?
Luni@incubator107 , 01 Iunie de la 19:00 la 21:00


Unde?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici  http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1234 inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.
 

 

Cod

Cod de securitate