Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Imi cos prima ie

0 stele

327 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Imi cos prima ie

Ce ?
Prin atelierul nostru va propunem sa invatam impreuna cum sa confectionam o camasa traditionala femeiasca incretita la gat.


Cu cine?
Atelierul este sustinut si promovat de echipa Șezatoarii urbane, adica Anca Arghiri, Silvia Caraiman, Andrea Craciun, Iulia Divoiu si Oana Harabagiu.

Ce este Sezatoarea Urbana? O asociatie care desfasoara proiecte culturale ce urmaresc integrarea elementelor culturii traditionale in contemporaneitate printr-o serie de activitati cu diferite profiluri: ateliere de creatie cu motive folclorice, proiectii de film, expozitii, etc.

Redescoperim civilizatia taraneasca. In cadrul proiectelor, ne dorim sa producem si sa mentinem o legatura intre cultura urbana contemporana si expresiile culturale traditionale, adresandu-ne atat copiilor cat si celor mai mari.

Cu ce?
Cu rabdare, perseverenta si maini dibace poti sa-ti confectionezi un produs unicat, personalizat si cu identitate, pe care il porti purta cu mandrie si-l poti lasa mostenire generatiilor viitoare.

Cand?
Sambata@incubator107 , 10 Octombrie de la 19:00 la 21:00
Sambata@incubator107 , 24 Octombrie de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Click cu curaj aici  http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1288  si inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

 

Cod

Cod de securitate