Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Semnificatii in arta tarotului

0 stele

392 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Semnificatii in arta tarotului

Ce ?
„Tarotul nu serveste la a ghici viitorul, ci mai degraba la a-l construi.” Georges Couleille Curios, pasionat de stiinte ale sufletului, interesat de simbolismul misterios al artelor divinatorii, te invit intr-un atelier in care sa descoperi din tainele tarotului. Tarotul a fascinat dintotdeauna avand o aura de mister, vazut adesea doar ca pe un instrument de a prevedea viitorul. Insa el este o arta, o arta plina de simbolistica, o arta ce se poate dezvalui celor ce vor sa descopere un instrument autentic (o metoda) de cunoastere si autocunoastere.


Simboluri, arhetipuri, diagramele enigmatice ale Tarotului pot avea multiple interpretari. Privit adesea doar ca pe un mod de a prevedea viitorul, nu stim poate ca Tarotul este o arta plina de simbolistica si un instrument de autocunoastere. Modalitatatile de interperatere ale Tarotului pot fi o lume a simbolurilor ce da sens experientelor de viata pe care le traim. El poate deveni o elaborata analiza personala ce iti  dezvaluie realitatea din mai multe perspective.

Acest atelier isi doreste sa fie un spatiu de tehnici de autocunoastere. Am remarcat cat de bine se ingemaneaza tarotul cu psihologia. Pornind de la o intrebare pe care ti-o pui, sau de la un aspect de viata spre care ai indreptate intrebari, mintea deja intra pe o directie. La fel ca si  in coaching este foarte importanta intrebarea. Apoi intrebarea ta isi cauta raspunsuri. Ceea ce mi-am dorit este ca prin intermediul simbolurilor sa invatam sa ne cunoastem propriile raspunsuri cu claritate, sa nu primim un raspuns predefinit, si sa ne deschidem noi perspective.

Teme in atelier :
- Tarotul un limbaj (semnificatia sa). Intoroducere in semnificatia cartilor de tarot si perspectiva lor psihologica
- Cum putem utiliza simbolurile din Tarot. Tehnici de amplificare a intuitiei si de focalizare mentala
- Metoda Caselor Arhetipurilor personale si descoperirea resurselor  si energiilor noastre.
- Ce oglindeste Tarotul? Scop personal si influente. Modalitati de etalare si raspunsuri. intelegerea cartilor de tarot prin diferite tipuri de interpretare

Cu cine?
Mihaela Vechiu este psiholog format in psihoterapie analitica junghiana si o pasionata de studii spirituale. „ Am descoperit tarotul cu multi ani in urma in cautarile mele de a intelege diferite forme de cunoastere. Cred ca tarotul este un limbaj al simbolurilor universale, un limbaj criptat cu arhetipuri, cu imagini primordiale si arhaice. Prin interpretarea tarotului am invatat cum sa iau contact cu propria intuitie,  am invatat despre oameni. Tarotul m-a ajutat sa inteleg cum mintea ne creeaza propria realitate, cum dorintele noastre ne mana pe linia destinului, cum sa privesc in propriul meu interior.

Cu ce?
Cu curiozitate, cu voie buna, cu un set de carti pe care poate le ai si iti doresti sa le gasesti utilitatea.
Vin-o cu o intrebare in minte si lasa-te liber !
 
Cand?
Duminica@incubator107, 17 Mai de la 16:00 la 18:00
Duminica@incubator107, 24 Mai de la 16:00 la 18:00
Duminica@incubator107, 31 Mai de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se ţine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici: http://bucuresti.incubator107.com/workshops/1244 inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravieţuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni.
Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

 

Cod

Cod de securitate