Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Servicii amenajari interioare 3d - Design interior case la cheie | Nobili Design

Servicii amenajari interioare 3d - Design interior case la cheie | Nobili Design 5 1
5 stele

182 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Servicii amenajari interioare 3d - Design interior case la cheie | Nobili Design

Suntem firma specializata in servicii de amenajari interioare 3d pentru resedinte private si spatii comerciale in Constanta. Avem in portofoliu proiecte de design interior realizate pentru case, vile stil contemporan cu material de designer din gama de lux productie Italia. Daca scopul tau este perfectiunea, daca de o lunga perioada de timp esti coplesit de dorinta de a schimba radical designul in casa, vila, biroul sau spatiul tau comercial, daca esti in cautarea unui partener de incredere pentru realizarea amenajarilor interioare, bine dovedit pe plan local in Constanta, atunci ai ajuns la Nobili Design – firma amenajari interioare Constanta. Iti vom spune despre toate etapele de design de interior, renovare si finisare, si iti vom arata ca suntem capabili. Interioarele caselor sau apartamentelor ar trebui sa fie toate in stil modern, cu un design in ansamblu si o serie de caracteristici unice.

 

La urma urmei, in secolul XXI, interiorul caselor, a vilelor, a spatiilor comerciale sau a birourilor nu ar trebui sa fie numai convenabile si confortabile, ci de asemenea, si mai presus de toate, ar trebui sa fie functionale, proiectate in tendinte moderne si in stilul ritmului de viata. Locuintele de la malul marii, ar trebui sa fie realizate cu un decor simplu si minimalist. In interior, decorat cu mobilier cat mai adecvat zonei, cel mai necesar, simplu si precis gandit, si nu supraincarcat. Aceste reguli reprezinta armonia cea mai perfecta cu conditii de viata moderne, putand sa te rasfeti pe o suprafata mare de spatiu. O camera aerisita la malul marii este tot ceea ce ai nevoie atunci cand soarele arde coplesitor. Pentru decorarea peretilor intr-un interior modern, de multe ori sunt necesare culori monocrome, fara modele inutile si diversitate.

 

Prin urmare, acesta poate fi decorat perfect cu picturi si alte lucrari de arta, nu accesorii stangace si maruntisuri. Pentru amenajarea unui interior modern trebuie sa selectezi culorile si forma, tinand cont de orientarea generala a incaperii, fie ea dintr-o casa, vila, spatiu comercial sau birou. Compania Nobili Design cu filiala in Constanta, are o vasta experienta in dezvoltarea de proiecte de orice complexitate, pentru design de interior si amenajari interioare pentru case, vile, spatii comerciale, restaurante, baruri, cafenele, terase, saloane de infrumusetare, centre spa si multe altele. Toate proiectele de amenajari interioare realizate de Nobili Design sunt puse in practica cu material importate direct de firma noastra din Italia – mobila living clasic modern, canapele si coltare, electrocasnice incorporabile, gresie si faianta de lux, parchet din lemn stratificat, corpuri de iluminat, perdele si draperii, material decorative de interior. Avantajul principal este combinatia eleganta stilistica si rigoarea solutiilor de proiectare 3D.

 

Expertii nostri au realizat un portofoliu mare pentru ca cei mai sofisticati clienti, sa vada cea mai buna dovada a profesionalismului expertilor nostri in design si proiectare. Cel mai important lucru in designul de interior nu este numai crearea de imagini foto realiste, ci de asemenea, de realizarea ideilor si a viselor clientilor, respectand cu strictete detaliile. Este important sa stii ca vom intelege exact ceea ce doresti, punand in aplicare imediat planul descris de tine, la final atingand rezultate semnificative. Noi lucram in mod activ pe teritoriul Constantei, suntem experti in munca de teren, lucram intr-o echipa de arhitecti, proiectanti si designeri cu studii de specialitate. Fiecare proiect, pentru noi, este o piatra de temelie pe care o dezvoltam cu profesionalism. Pornind un proiect nou, incercam sa punem in el ceva nou, interesant si unicat, astfel incat fiecare interior sa fie unic.

 

Daca ti-am trezit interesul te asteptam pe site-ul nostru pentru mai multe informatii si mai ales pentru a vizualiza portofoliul, precum si materialele de design de care dispunem. Nobili Design va propune o abordare diferita cand vine vorba de crearea unui concept de design interior rezidential. Firma noastra este lider de piata inca din anul 2008 in servicii personalizate de design interior, amenajari interioare, arhitectura de interior si detine o experinta vasta in amenajari interioare si proiecte de design interior realizate pentru resedinte private si spatii comerciale. Apeland la serviciile unor specialisti in design interior, nu va mai trebui sa fiti singuri in acest lung si epuizant proces de amenajare interioara. Putem realiza proiecte de design interior case stil clasic, modern, design interior vile, personalizate stilului dumneavoastra de viata.

 

Va puteti informa si despre serviciile realizate de arhitect Constanta preturi in functie de suprafata amenajata si stilul ales.O imagine in care, prin multa munca si studiu profund asupra fiecarui detaliu, reprezinta un concept, o idee pe care noi o putem pune in practica. Veti regasi in portofoliul nostru proiecte de design interior, arhitectura, proiectare mobilier, amenajari interioare, decoratiuni, realizate pentru case, vile si apartamente in stil clasic, modern in orase precum Bucuresti, Cluj, Constanta, Brasov, Pitesti, Timisoara, Galati cu mobila italiana si materiale de designer.


Daca va surade ideea de-a avea o firma de specialisti in design interior in preajma dumneavoastra pentru amenajarea interioara a casei sau apartamentului, echipa de la Nobili Design iti sta la dispozitie cu idei si solutii personalizate. O selectie din portofoliu de proiecte realizate de firma noastra -  http://www.nobili-interior-design.ro/portofoliu/portofoliu-rezidential
 

 

Cod

Cod de securitate