Crystal Mind Academy

Din 2006 si pana acum Crystal Mind Academy  se poate mandri cu peste 5000 de cursanti pe care i-a ajutat sa invete mai bine si sa progreseze in cariera.

Academie Cisco si partener C++ Institute Crystal Mind organizeaza in domeniul IT cursuri Cisco CCNA, CCNA Security, CCNP, Administrare Linux, Advanced Linux & INFOSEC, HTML/CSS, PHP/MySql si Programare C/C++ cu certificari internationale.

Trainerii nostri sunt certificati, au multa experienta practica si pedagogica. Cursurile constau atat in predare aprofundata cat si in laboratoare variate cu aplicabilitate in munca de zi cu zi.

Cursurile noastre sunt autorizate de Ministerul Educatiei prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari), iar diplomele, recunoscute in Romania si UE, pot fi inscrise in contractul de munca la ocupatia aferenta sau va pot ajuta la deschiderea unui PFA.

Prin departamentul de Limbi Straine, Crystal Mind organizeaza cursuri de grup pentru limba engleza si limba germana, autorizate de asemenea ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

In format individual sau corporate va oferim studiul cu profesori competenti pregatiti in tara si in strainatate sau cu vorbitori nativi pentru:

- limba romana pentru straini (prin limbile engleza, germana, rusa, italiana sau franceza)

- limba engleza, germana, rusa, franceza, italiana, olandeza, ebraica, araba, ceha, daneza, suedeza etc

Crystal Mind Academy va pune de asemenea la dispozitie:

- servicii de audit lingvistic - testam pentru Dvs. nivelul de limba pentru actualii sau viitorii angajati sau va ajutam sa va certificati nivelul

- servicii de traduceri si interpretariat - din/in aproape orice limba

Va invitam sa vizitati site-urile noastre pentru mai multe informatii:

www.crystalmind.ro

www.limbistraine.eu