Pro Management

De peste 15 ani Centrul de training ProManagement ofera certificari MCSA & MCSE precum si cursuri de informatica& management si transforma debutanti in profesionisti, profesionisti in specialisti si specialisti in lideri.De tot atatia ani ProManagement faureste si dezvolta cariere in IT transformand user-i in IT Pro, administratori de retea in ingineri de sistem sau programatori juniori in seniori sau in arhitecti software. Folosind cele mai inovative solutii de instruire in IT si business skils ne-am pastrat acelasi devotament in pregatirea a peste 30 000 de absolventi, astazi in pozitii importante in departamentele de profil din companii de renume de pe piata romaneasca.

Bucurandu-ne de un feedback excelent, am fost de fiecare data onorati de revenirea unui client multumit sau de recomandarea pe care acesta ne-a facut-o.
Le multumim tuturor celor care au ales Pro Management ca partener de instruire si promitem atat lor, dar si celor care inca nu ne sunt clienti, ca ne vom pastra entuziasmul si ne vom creste continuu expertiza pentru a a-i consilia, pregati si asista in vederea certificarii, asigurandu-le reusita in construirea unei cariere sau promovarea in aceasta.

Pregatiti-va pentru succes!