TÜV Rheinland Romania

TÜV Rheinland Romania este reprezentanta in Romania a TÜV Rheinland Group, unul dintre cele mai importante organisme internationale de certificare, cu sediul central in Köln, Germania.

Academia TÜV Rheinland Romania si Centrul de Competenta ofera instruire adaptata, concepte HR, precum si informatii tehnice aprofundate. Venim in sprijinul companiilor si persoanelor in vederea provocarilor viitoare ale lumii moderne a muncii si pentru cerintele pietelor de maine.

Certificatele noastre cu recunoastere internationala ii ajuta pe clientii nostri sa ramana competitivi pe piata. TÜV Rheinland Romania prin Centrul de Competenta ofera activitati de instruire care acopera o gama larga cum ar fi sistemele de management al calitatii si de mediu, siguranta ocupationala, o serie de domenii de instruire a managementului, precum si instruiri de dezvoltare a personalului.

Traditia si prestigiul Academiei TÜV Rheinland sunt consolidate prin implicarea continua si activa in relatiile pe care le construim cu clientii nostri.

Sustinem universul inovatiilor tehnice aflat intr-o permanenta schimbare prin sincronizarea calitatii pregatirii personalului cu cele mai noi tehnologii, tehnici si echipamente, luand in considerare standardele si referentialele internationale in vigoare.

Astfel, experienta, metodica si cunostintele celor mai buni lectori in domeniu se imbina in mod firesc, pentru ca personalul pregatit prin Academia TÜV Rheinland Romania sa fie expresia managementului cel mai performant.