Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Ariodante - prima scoala privata de arta care lansează cursuri cu durata de 4 ani

0 stele

821 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Ariodante - prima scoala privata de arta care lansează cursuri cu durata de 4 ani

Scoala de Arta "ArioDante" va intampina aceasta toamna cu pachetul de cursuri «Ario» special conceput atat pentru cei care tind catre performanta, cat si pentru cei care doresc sa inteleaga mai bine tainele muzicii.

 

Cursurile sunt gandite pe 4 tipuri de module:

  • incepatori - anul I (cu examen la sfarsit),
  • intermediari - anul II (cu examen la sfarsit),
  • avansati - anul III (cu examen de absolvire),
  • aprofundare - anul IV (cu examen la sfarsit si posibilitate de prelugire a cursurilor).

 

La sfarsitul primelor trei module, fiecare cursant va fi evaluat si notat in functie de nivelul de pregatire ti va primi Diploma de Absolvire. Comisia de evaluare va fi formata din specialisti si personalitati din domeniu, nu doar profesori Ariodante. Acest examen nu va fi singurul pe care cursantii "Ario" il vor sustine, deoarece la fiecare sfarsit de modul vor fi organizate examene anuale care vor fi sustinute in fata unei comisii formate din profesori cu experienta. Fiecare an este conceput pe 2 semestre, de-a lungul carora cursantii vor primi note in functie de nivelul de pregatire la care au ajuns in momentul respectiv.

Scoala de Arta Ariodante va pune la dipozitie 30 de locuri pentru fiecare sectie, dintre care doua locuri fara taxa vor fi alocate fiecarei sectii si vor fi ocupate de catre cei mai talentati concurenti.

Iuliana Sgarcitu, General Manager Ariodante isi doreste sa sprijine copiii si tinerii talentati si marturiseste mi-am dorit sa le ofer tinerilor talentati posibilitatea sa-si cultive talentul in cadrul unor cursuri care reprezinta o premiera pentru scolile private de arta din Romania. Pe langa posibilitatea de a studia cu profesori experimentati, tinerii vor fi implicati in spectacole de exceptie si vor fi sprijiniti sa participe la concursuri nationale si internationale.

Ariodante sustine concret talentele prin intermediul proiectului "Royal Art Muzzyk", in cadrul caruia isi propune sa formeze cele mai bune distributii pentru a pune in scena spectacole de neuitat unde cursantii vor interpreta lucrari alaturi de nume consacrate in domeniu. Mai mult, va fi acordata o atentie sporita participarii cursantilor Ario la diverse concursuri atat nationale, cat si internationale, dar si concerte, festivaluri sau recitaluri.

Pentru a va inscrie la cursurile de 1 an Ario care se vor desfasura in perioada 15 oct.2013- 20 iun.2014 va invitam la sediul scolii de pe str.Popa Nan nr.110, in intervalul calendaristic 25 aug.- 5 oct.a.c., de Luni pana Vineri, intre orele 10:00- 14:00. Documente necesare pentru inscrierea la examenul de admitere sunt: Certificat de nastere/ C.I, cerere tip de inscriere (se completeaza la sediul scolii), taxa de sustinere a examenului de admitere- 50Ron. Examenul de admitere va avea loc in datele de 6 si 7 oct.2013. Rezultatele examenului de admitere se vor afisa la sediul scolii in data de 8 oct.

Taxa de scolarizare: 1700 Ron se achita in perioda 8 oct.- 15oct. studii, iar pentru cei care au deja un an de studii taxa se va achita in doua transe- 8oct.-15oct! Taxa de scolarizare se va achita integral de catre cursantii aflati in primul an. Pentru candidatii admisi in anul scolar 2013-2014, programul cursurilor se va stabili de comun acord cu profesorul de la clasa in perioada 8oct.-13-oct.

Scoala de Arta Ariodante a luat nastere din dorinta de a sprijini tinerele talente, dar si pentru a sustine initiativa tuturor celor care vor sa descopere “limbajul” culorilor si al notelor muzicale. Astfel, Ariodante pune la dispozitie, atat copiilor, cat si adultilor, o serie de cursuri de muzica (pian, chitara, vioara sau canto, arta plastica) sau cursuri de pictura, precum si ateliere de istoria sau teoria muzicii.

Plecand de la premisa ca artele ne unesc si ne aduc pe toti laolalta, indiferent de varsta sau preocupari, ArioDante a creat un mediu placut, primitor si prietenos unde isi desfasoara activitatea profesori tineri, specializati, absolventi ai UNMB si UNAB. Am reunit aici tineri artisti care formeaza o echipa dinamica, pasionata si creativa, astfel incat procesul de invatare si asimilare a informatiilor sa fie placut si eficient.

Pentru detalii suplimentare, persoana de contact este:
Iuliana Sgircitu
Prof. Coordonator Scoala Ariodante
Tel. 0765.164.402 / 0771.253.530
E-mail: contact@ariodante.ro
 
 

 

Cod

Cod de securitate