Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Conceptul de Language Café a ajuns si in Romania!

0 stele

555 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Conceptul de Language Café a ajuns si in Romania!

 In luna aprilie te invitam sa iei parte la clubul de conversatie in limba engleza- Language Café organizat de Agentia de Cursuri si Traduceri ACT!

Vino alaturi de noi in fiecare vineri la o ceasca de engleza! Lasa deoparte cartile greoaie, uita de metodele de studiu plictisitoare sau de minutele care nu mai trec!


La noi te asteapta un mediu prietenos, profesori talentati, buna dispozitie, culoare, muzica, film, cafea, fursecuri, toate pentru ca tu, cursantul caruia ii place sa faca lucrurile diferit, sa te intorci acasa cu un bagaj de cunostinte mult mai bogat!


Nu vei sti cum trece timpul, alaturi de moderatorii nostri care iti propun cele mai variate activitati: discutii pe teme interesante, jocuri de rol, exercitii de memorie, scrabble, pictionary, hangman, telefonul fara fir, who's who, precum si alte provocari si surprize!


Scopul este sa incurajam partea practica a invatarii, sa aducem impreuna oameni din medii diferite si sa ne diversificam vocabularul fara stres si obligatii!


Cum? Unde? Cand?

Prima sedinta va avea loc la data de 19.04.2013 la ora 18:30, la sediul nostru din Stefan Mihaileanu nr 9, et. 1, ap 2, Sector 2, Bucuresti. 


In luna aprilie pretul unui abonament lunar de 4 sedinte este de 80 de RON!
Participarea la curs se face doar pe baza de rezervare!

Viziteaza sectiunea de FAQ pentru mai multe detalii legate de acest curs pe site-ul nostru: www.cursurisitraduceri.ro sau trimite-ne un mail la: office2cursurisitraduceri.ro
 

 

 

Cod

Cod de securitate