Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Cum sa castigi bani din pasiunea ta

0 stele

366 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Cum sa castigi bani din pasiunea ta

Ce?
1. Descopera-ti pasiunea: 3 noiembrie
2. Promoveaza-ti pasiunea: 10 noiembrie
3. Monetizeaza-ti pasiunea: 17 noiembrie


In fata noastra se astern intotdeauna doua drumuri. Mai ales pe plan profesional. Unul usor, conventional, aparent sigur, dar pe care, parcurgandu-l, descoperim ca trebuie sa ne sacrificam nevoi personale importante precum respectul, autenticitatea, libertatea, creativitatea. Si altul greu, neconventional, aparent nesigur, dar care ne permite sa ne implinim acele nevoi personale sacrificate mai sus. Alegerea este a noastra. Si consecintele tot noi le suportam.

Eu va voi fi calauza pe drumul cel greu. Veti descoperi alaturi de mine ce anume din ceea ce faceti va umple de placere si buna-dispozitie, veti alege din toate aceste zeci de activitati placute una in care veti investi timp si energie pentru a o transforma intr-o pasiune, veti exersa aceasta pasiune umplandu-va de energie pozitiva, veti povesti lumii despre ea si, in final, veti incepe sa castigati bani, facand ceea ce va place cu adevarat.

Vor fi mai putini bani la inceput, dar bucuria si energia unei profesii pe care o iubiti cu tot sufletul si care aduce o reala valoare in viata clientilor vostri, vor fi vindecatoare.

Cu cine?
Dragos Nicolaescu: Copil fiind mi-am dorit sa devin, pe rand, erou, scriitor, medic, jucator de go, filosof, psiholog, profesor, actor, calugar, impresar artistic, sculptor. Am ajuns in cele din urma sa lucrez, timp de 15 ani, in diferite corporatii, parcurgand toate nivelele ierarhice de la vanzator la CEO. Am condus firme cu sute de angajati, am dezvoltat proiecte unice pe piata locala, am infiintat zeci de firme (multe fiind niste excelente esecuri) si am avut sute de aparitii in mass-media.
Si uite asa, la 40 de ani, am reusit sa obtin tot ceea ce lumea spunea ca inseamna succesul profesional. Dar, incredibil, eram in culmea succesului si totusi, eram mai nefericit decat cu 15 ani in urma, cand eram doar un student fara bani.

Doar in terapie am reusit sa vad ca, de fapt, am sacrificat pe drumul spre un succes iluzoriu, o multime de nevoi foarte importante pentru mine. Asa ca am pornit pe drumul regasirii de sine, pentru a ma bucura din nou de acele lucruri cu adevarat importante pentru mine. in acelasi timp, am decis sa valorific toata aceasta experienta de viata, punand-o la dispozitia tuturor celor care au aceleasi cautari in viata ca mine, ca mentor vocational si consultant startup-uri. Iar, in restul timpului, ma bucur de familie, prieteni si de pasiunile pe care, acum, am timp sa le savurez.

Cu ce?
Sa veniti cu intentia si determinarea de a face schimbarile necesare pentru a va gasi propria cale spre o viata profesionala in armonie cu nevoile voastre autentice.

Cand?
Joi@incubator107, 16 Aprilie de la 19:00 la 21:00
Joi@incubator107, 23 Aprilie de la 19:00 la 21:00
Joi@incubator107, 30 Aprilie de la 19:00 la 21:00

Unde?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Inscrie-te cu curaj aici: bucuresti.incubator107.com/workshops/1083 si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.


Donatia ta ajuta incubator107 sa supravieţuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si 20 lei pentru studenti si liceeni. Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.
 

 

Cod

Cod de securitate