Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Cursuri de formare profesionala gratuita adresate somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca

Cursuri de formare profesionala gratuita adresate somerilor si persoanelor aflate in cautarea unui loc de munca 5 2
5 stele

527 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratie Publica Locala (CRFCAPL) BUCURESTI, beneficiar  al proiectului Reconversie profesionala in domeniul administratiei si serviciilor publice in regiunile Vest, Sud-Vest, Sud, Sud-Est si Bucuresti-Ilfov si Centrele teritoriale Constanta, Calarasi si Craiova, impreuna cu partenerii - Fundatia Universitatea Athenaeum, SIVECO Romania, C.R.F.C.A.P.L. Timisoara - ofera cursuri gratuite de formare profesionala in urmatoarele domenii:
 

  • pentru STUDII MEDII: Contabil, Competente antreprenoriale, Asistent social (nivel mediu), Asistent personal al persoanei cu handicap grav, Contabil, Inspector protectia muncii, Inspector resurse umane, si Utilizare calculator, prelucrare informatii.
  • pentru STUDII SUPERIOARE: Auditor intern in sectorul public, Contabil, Competente antreprenoriale, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Expert achizitii publice, Formator, Manager resurse umane, Manager de proiect.


Aceste cursuri se adreseaza somerilor inregistrati, precum si persoanelor in cautarea unui loc de munca, si se finalizeaza cu examen de absolvire ANC (fost CNFPA), in urma caruia sunt eliberate certificate de absolvire recunoscute de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice. De asemenea, prin intermediul proiectului se realizeaza evaluarea de competente profesionale.

“Centrul a derulat pana in prezent, in cadrul proiectului, 31  sesiuni de formare in domeniile Expert achizitii publice, Utilizare calculator, prelucrare informatii, Manager proiect, Inspector resurse umane, Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene, Inspector resurse umane, Manager resurse umane, Competente informatice. Pana la sfarsitul proiectului (august 2013), vor mai fi organizate cel putin 2 cursuri. Dintre cei peste 600 participanti, pana in prezent, un numar de 100 de persoane si-a gasit un loc de munca. Cele mai solicitate domenii a fost cel de Inspector resurse umane, unde am avut un numar de 300 cursanti” ne-a declarat, din partea beneficiarului (Centrul Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti) dna Rodica Maria Picu, director executiv CRFCAPL Bucuresti.

“In primul rand, vreau sa va felicit pentru initiativa voastra si cred, sincer, ca veti avea succes in randul categoriei de persoane careia va adresati, si, in mod special, in randul tinerilor. Sunt sigura ca sunt foarte multe persoane aflate in cautarea unui loc de munca si care au nevoie de tipul de instruire oferit prin proiect. Am absolvit cursul de Formator, un modul  organizat cu talent si profesionalism, ce s-a dovedit o excelenta oportunitate pentru mine de a-mi insusi noi cunostinte si abilitati, care sper sa-mi fie de folos in viitorul apropiat, cand imi voi gasi un loc de munca.”  - ne-a spus Monica Gorbanescu, participant la unul dintre cursurile de formare derulate la Constanta.

Pentru a consulta calendarul cursurilor si tematica acestora, vizitati portalul www.jobformAS.ro.

Inscrierile se pot face online (www.jobformAS.ro) sau la sediul Centrului Regional de Formare Continua pentru Administratia Publica Locala Bucuresti - Str. Occidentului nr.14, sector 1, Bucuresti, Telefon: (021) 310 8963, (021) 312 5226, Fax: (021) 312 5270.

Proiectul este cofinantat prin Programul Operational Sectorial pentru  Dezvoltarea Resurselor Umane 2007 - 2013, Axa prioritara 5 ”Promovarea masurilor active de ocupare”, Domeniul major de interventie 5.1.”Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare”.


 

 

Cod

Cod de securitate