Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

CV Upgrade

0 stele

407 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

CV Upgrade

Ce?
Cautarea unui job e un job in sine: necesita timp, rabdare si resurse. In acest context, un CV autentic si relevant e un atuu de dorit. Sa cuprinzi in doua pagini experienta profesionala poate fi un exercitiu destul de incomod de realizat. Insa nu si imposibil!

Va invit sa ne scoatem CV-urile de la naftalina si sa invatam impreuna cateva trucuri pentru a le face mai atractive. in fond, e mai simplu decat ar parea la prima vedere! CV Upgrade cuprinde 3 ateliere care trateaza teme complementare: structura si continutul CV-ului, design de CV-uri creative si modele de redactare a scrisorii de intentie. Vom analiza impreuna si modele de CV-uri pentru aplicatii la studii si job-uri in strainatate.
 
Cu cine?
Alexandra CILLIOTA, trainer si membra a Training Café. Am inceput sa ma aventurez in conceperea CV-urilor aplicand pentru studii universitare in Franta si pentru stagiile de practica platite, din timpul facultatii pe care am facut-o acolo. Am invatat, in timp, care sunt "ingredientele de baza" ale unui CV bun, ajungand chiar sa le vanez, din postura de recrutor.

Cand?
1. marti@incubator107, 2 decembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
2. marti@incubator107, 9 decembrie 2014 de la 19:00 la 21:00
3. marti@incubator107, 16 decembrie 2014 de la 19:00 la 21:00

Unde ?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donaţia ta ajuta incubator107 sa supravieţuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.

 

 

Cod

Cod de securitate