Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Elevator Pitch

0 stele

454 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Elevator Pitch

Ce?
Imagineaza-ti ca esti intr-un lift si ca, odata cu tine, urca, printr-o minune, exact investitorul de care aveai nevoie pentru afacerea ta. Sau directorul de marketing cu care ti-ai fi dorit sa te intalnesti pentru o pozitie pe care o are deschisa in departamentul lui. Sau cu o persoana publica pe care ti-ai dori sa o ai ca ambasador pentru campania ta de strangere de fonduri.


Ai la dispozitie 30 de secunde ca sa-i spui ceva memorabil, este o sansa uriasa, extrem de rara, de a te afla “captiv” alaturi de o persoana care iti poate influenta viitorul. Schimbi niste amabilitati, incerci sa-ti organizezi gandurile, spui ceva rapid, insa nu cele mai potrivite cuvinte si gata … liftul a ajuns la destinatie. si asta pentru ca nu ti-ai imaginat vreodata acest scenariu si n-ai fost pregatit.

Sau…

Iti poti crea, intr-un moment de liniste si lipsit de stres, un elevator pitch, pe care sa-l ai la dispozitie exact pentru acest tip de super-ocazii-care-apar-o-data-in-viata. Practic, un sumar cu cele mai relevante lucruri despre afacerea  ta. Sau despre tine. Sau despre produsul pe care il vinzi. Unul memorabil, catchy si simplu de inteles, adaptat pe diverse categorii de public. Unul pe care il poti folosi in lift, la o petrecere, la un interviu sau in orice alta ocazie care nu trebuie ratata. La asta vom lucra impreuna la atelierul Elevator Pitch.

Teme de discutie:
1. Ce este un elevator pitch si in ce situatii il poti folosi
2. Pasi pentru a crea un elevator pitch
3. Tips and tricks; exemple interesante de elevator pitch

Cu cine?
Anca Banita, om de comunicare (PR; Personal Branding freelancer) si blogger din cand in cand. Lucreaza de mai bine de 6 ani in comunicare – a lucrat intr-una dintre cele mai bune agentii de PR din Romania, The Practice si apoi la Heineken, unul dintre cele mai inspiring brand-uri pe care le cunoaste. In timpul liber e Doer comunicator pentru “Let`s Do It, Romania!” - proiectul care a mobilizat peste 900 000 de romani pentru a face curatenie in toata tara, intr-o singura zi. Din cand in cand tine si training-uri despre comunicare si branding personal.

Cand?
1. duminica@incubator107 , 14 decembrie 2014 de la 16:00 la 18:00

Unde ?
Atelierul se tine in mansarda noastra din str. Traian 107 (Zona Hala Traian), sector 2, Bucuresti. Daca nu stii deja, afla cum sa ajungi: http://bucuresti.incubator107.com/contact.html.

Cum?
Inscrierea la atelier se face online. Apasa cu curaj aici, inscrie-te si vino la atelier! Scrie-ne sincer de ce vrei sa vii, zi-ne de unde ai auzit de noi si lasa-ne numarul tau de telefon.

Donatia ta ajuta incubator107 sa supravietuiasca si ne incurajeaza mesterul. Sugeram o donatie de 30 lei pentru fiecare intalnire si20 lei pentru studenti si liceeni.

Daca nu va puteti permite, nu stati departe, ne puteti ajuta in alte feluri: sa promovam in companii Programul de descoperire a pasiunilor, sa inchiriem mansarda pentru alte traininguri sau evenimente, sa atragem sponsorizari sau sa umplem pur si simplu mansarda de bucurie - http://bucuresti.incubator107.com/colaborari.html.
 

 

Cod

Cod de securitate