Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

LMS Romania si Universitatea Transilvania din Brasov organizeaza a treia editie a Scolii de vara LMS

0 stele

546 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

LMS Romania si Universitatea Transilvania din Brasov organizeaza a treia editie a Scolii de vara LMS
Inclusa in programul LMS Training Center, a treia editie a proiectului Scoala de vara va fi organizata in perioada 19 august – 13 septembrie 2013, la Brasov. La fel ca in anii precedenti evenimentul va beneficia de sprijinul Universitatii Transilvania, care continua sa asigure conditiile materiale necesare.

In perioada 19 august – 13 septembrie 2013, participantii la Scoala de vara vor avea oportunitatea sa acumuleze cunostinte avansate de programare in C++ urmând o metodologie Agile. Cunostintele teoretice sunt puse in practica prin simularea unei organizatii centrata pe proiecte, sub indrumarea unui cadru academic si a expertilor companiei internationale LMS, a Siemens Business.

“Proiectul Scoala de vara 2013 este un program flexibil si inovator, menit sa faciliteze accesul participantilor la informatie si sa creeze cadrul propice punerii in practica a cunostintelor acumulate. Suportul profesionist din partea unui cadru academic in colaborare cu echipa de experti LMS, a Siemens Business, reprezinta punctul in care practica si teoria converg. In plus, oportunitatile de angajare de la finalul cursului constituie primii pasi spre o cariera solida, de succes intr-o companie de talie internationala,” a declarat Prof. univ. dr. ing Daniel Munteanu, Universitatea Transilvania.
Stagiul de practica oferit prin Scoala de vara este adaptat cerintelor unei companii multinationale cât si ultimelor tendinte tehnologice globale. In afara cunostintelor practice aliniate unui nivel european, participantii pot opta pentru continuarea colaborarii cu firma LMS Romania in vederea construirii unei cariere de succes in domeniul IT. Studentii si masteranzii pot aplica pentru acest program pâna la data de 15 iulie 2013. Mai multe informatii cu privire la Scoala de Vara pot fi gasite pe pagina LMS Training Center https://www.facebook.com/LMSTrainingCenter?ref=hl sau pot fi solicitate la adresa de email: info.ro@lmsintl.com
LMS, a Siemens Business
LMS, leader in testare si simulare mecatronica in diverse industrii precum auto, si aerospatiala sprijina clientii in obtinerea celor mai bune produse. Cu o combinatie unica de software de simulare mecatronica, sisteme de testare si servicii de inginerie, LMS transforma standardele de inginerie in misiune, de la dinamica sistemului, integritatea structurala si calitatea sunetului la durabilitate, siguranta si consum de energie.
LMS se remarca prin solutii de inginerie complexe care includ proiectare inteligenta a sistemului si sisteme bazate pe model, cât si solutii de simulare mecatronica aplicata unei game variate de industrii. In august 2011, LMS Samtech, specialist european in sisteme de Inginerie Asistata de Calculator si tehnologii de Analiza a Elementului Finit, s-a alaturat Grupului LMS. Peste 1150 profesionisti LMS colaboreaza cu mai mult de 5000 de companii la nivel mondial.
 

Cod

Cod de securitate