Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

NOILE CURSURI & CERTIFICARI MCSE 2013 : Sharepoint/Messaging/Communication devin disponibile la Pro Management!

0 stele

507 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

NOILE CURSURI & CERTIFICARI MCSE 2013 : Sharepoint/Messaging/Communication devin disponibile la Pro Management!

MCSE: SharePoint
Solutions Expert
Dobanditi recunoastere pentru expertiza dumneavoastra prin care sustineti o companie in a-si organiza, sincroniza, colabora si distribui informatiile in interiorul sau. Obtinand certificarea MCSE : SharePoint va veti califica pentru urmatoarele joburi: Analist de sisteme sau de retea.
 
MCSE: Messaging
Solutions Expert
Validati-va abilitatile de a face tranzitia companiei dumneavoastra catre Cloud, mariti productivitatea si flexibilitatea utilizatorului, reduceti pierderile de date si imbunatatiti securitatea datelor companiei. Obtinand certificarea MCSE: Messaging va veti califica pentru urmatoarele joburi: administrator de system sau administrator de retea.
 
 
MCSE: Communication
Solutions Expert
Validati-va expertiza in a creea o experienta consistenta de comunicatii pentru compania dumneavoastra si prin crearea de conexiune intre colegii din toata lumea. Obtinand certificarea MCSE: Communication va veti califica pentru urmatoarele joburi: administrator de retea si administrator de system.
 
Pentru mai multe informatii privind cursurile si examenele aferente acestor certificari , va ruga accesati acest link : http://promanagement.ro/news/release/?news=67
 

 

Cod

Cod de securitate