Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Vino sa iei parte la Noaptea Caselor, la incubator107

0 stele

327 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Vino sa iei parte la Noaptea Caselor, la incubator107

Pe 26 septembrie,  Noaptea Caselor este noaptea in care incubator107 isi da arama pe fata si devine instinct107. Dezmatul incepe la ora 19, in cel mai animat district, iar tu esti intâmpinat sa treci in partea intunecata cu cele mai delicioase prajituri. Ajuns in camera cu lumini rosii te lasi prins intr-un maraton de jocuri si pasiuni (ne)vinovate si incepi cu un poker tournament, care va scoate la iveala cele mai inocente vicii.

Noaptea continua cu Beer Pong, in care te intreci la bere si povesti fara perdea. Daca parintii ti-au spus ca e periculos sa te joci cu focul, noi incalcam regula si te provocam la  jonglerie cu foc. Si daca vrei sa ai parte de o experienta pe (ne)simtite, agita-ti simturile si vei vedea ca o sa te ameteasca in joaca noastra senzoriala.

Cuprinsi de euforie si delir il aplaudam si ascultam pe Mihail Sandu, al carui sarm si corzi vocale va incânta pesemne inimile tuturor domnisoarelor.

Și pentru ca intr-un district e musai sa fie un strop de seductie, actioneaza, interactioneaza si vezi ce se intâmpla intr-un speed dating experimental.

Iar in miez de noapte fredonam cu elan versuri celebre pe muzica prietenilor de la Late Summer.

Hey, people! Now we can call it a party!
Unde? in districtul nostru de pe strada Traian 107, in mansarda. De la ora 19.00 pâna târziu in noapte.
       

 

 

Cod

Cod de securitate