Companie? Adauga curs! Cursuri Companii Traineri Articole Comunicate
 
 
 

Yoga Class, curs de yoga pentru incepator

Yoga Class, curs de yoga pentru incepator 5 1
5 stele

419 vizualizari  |  Fii primul care comenteaza

Yoga Class, curs de yoga pentru incepator

Ti-ar placea sa inveti sa faci yoga? Daca stii deja sau vrei sa inveti inscrie-te la Yoga Class si vei avea ocazia sa cunosti oameni cu care imparti acelasi pasiuni.

Te invitam la un curs de yoga pentru incepatori ce iti ofera prin exercitii fizice de baza, tehnici de meditatie si respiratie construirea unei bune relatii cu propria persoana si cu cei din jur.

De ce sa participi?
- Inveti sa te cunosti mai bine;
- Cunosti oameni dornici sa se dezvolte personal;
- Iti cresti increderea in tine si puterea de concentrare;
- Iti detoxifici si tonifiezi corpul;
- Iti imbunatatesti postura si respiratia;
- Te incarci cu energie pozitiva.

Conform cercetarilor practicarea de yoga are beneficii directe asupra reducerii stresului, insomniei, durerilor de spate si imbunatatirea conditiei fizice.

Cand incepe Yoga Class? Cursul de yoga pentru incepatori incepe pe 3 martie si se deruleaza pe o perioada 6 sesiuni, cate doua zile pe saptamâna, intre orele 18:30 - 21:00. Locatia de desfasurare a cursului este in Bucuresti, strada Calea Plevnei, nr. 139.

Program Yoga Class
Marti 3, 10, 17 martie
Joi 5, 12, 19 martie

Cursul va fi coordonat de Sonia Radut, coordonator al Fundatiei Art of Living si trainer certificat la nivel international. Are experienta de peste 5 ani in oferirea de cursuri de dezvoltare personala si are o permanenta dorinta in a se autodezvolta.

Art of Living este o fundatie internationala cu filiale in 152 de tari, fondata cu scopul de a oferi oamenilor un set de cursuri care sa contribuie la dezvoltarea acestora si implicit a societatii.

Testimoniale

Loredana: Pentru mine a fost o experienta importanta, am deprins tehnici de yoga si mi-am imbunatatit simtitor postura. De asemenea, am cunoscut oameni frumosi si pasionati de dezvoltare personala.
Ciprian: Credeam ca sunt doar exercitii fizice, insa acest curs ma ajutat sa ma cunosc mai bine.

Pretul este de 180 de lei pentru toate cele 6 sedinte. Pentru sustinerea dezvoltarii personale a studentilor oferim o reducere de 50% in baza prezentarii legitimatiei de student.

Te poti inscrie la Yoga Class prin a completa acest formular http://www.artofliving.org/ro-ro/sri-sri-yoga si prin a face plata unui avans prin cont bancar sau prin plata integrala la primul curs.
Cont Bancar BCR: RO29 RNCB 0090 1201 9999 0001

 

 

Cod

Cod de securitate