Cauta cursuri
Vezi toate categoriile

Curs Programator Web (HTML/CSS/PHP/MySql)

580 RON
  Curs cu prezenta
  10 sedinte
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 07 Nov 2014
Diploma de participare: DA
Cumpara

 

Cursul este adresat acelor persoane care doresc sa-si insuseasca cunostintele necesare pentru a deveni programator de aplicatii web (web developer). In contextul actual, meseria de Programator Web este extrem de ceruta si apreciata atat in tara cat si in strainatate.

Accentul se va pune pe tehnologii web folosind HTML si CSS si nu pe elemente de design sau flash.
La Crystal Mind Academy cursul are mai mult un caracter practic. Studentii vor exersa la calculator cele predate si explicate de catre un trainer certificat cu experienta teoretica si practica.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

Obiective / Abilitati dobandite

La absolvirea cursului Programator Web 2 studentii vor avea capacitatea de a:
- crea pagini aplicatii web complexe precum magazine virtuale, sisteme de gesiune, cataloage de produse, comunitati online, forumuri etc;
- intelege si a modifica FrameWork-uri existente pentru atingerea taskurilor propuse;
- intelege si folosi limbajul PHP in detaliu si a-l integra in paginile web create;
- intelege si folosi concepte de programare orientata obiect in PHP;
- intelege si folosi SQL (Standard Query Language) si MySql;
- de optimiza query SQL pentru performanta crescuta;
- combina in cel mai eficient mod HTML si CSS cu PHP si MySql pentru crearea aplicatiei dorite;
- avea o imagine de ansamblu corecta asupra programarii si de a putea invata mult mai usor alte limbaje de programare (Java, C++ etc);

 

Structura cursului

Structura cursului:
Crystal Mind Academy organizeaza cursul Programator WEB intr-un format de 3 module:
1. HTML si CSS (Programator Web 1 )
2. PHP Bazele Programarii
3. PHP si MySql (Programator Web 2)

Cursul HTML si CSS (Programator Web 1) este compus din 6 sedinte saptamanale a 4 ore fiecare de predare si laborator. Nu sunt necesare cunostinte anterioare de programare sau tehnologii web. Sunt in schimb necesare cunostinte solide despre utilizarea calculatorului si a Internetului in general. Predarea incepe de la zero si se face in limba romana.

Bazele programarii PHP
consta in 4 sedinte saptamanale (a 4 ore fiecare) de predare, laboratoare si discutii. Aceste ore nu includ studiul documentatiei, examenele partiale si nici alte activitati individuale ale cursantului.
Caracterul acestui curs este atat practic cat si teoretic. Impreuna cu trainerul cursantii vor exersa cele invatate in PHP. Cursul este in acelasi timp de initiere in bazele programarii in general.

Cursul PHP si MySql (Programator Web 2)
se doreste o continuare a primei parti si este adresat celor care au terminat cursul HTML/CSS (Programator Web 1) sau au cunostinte bune de HTML, CSS precum si de bazele programarii si doresc sa atinga urmatorul nivel al carierei de programator si anume crearea de aplicatii complexe si pagini web dinamice folosind PHP si baze de date MySql.
Acest modul este compus din 10 sedinte saptamanale a 4 ore fiecare de predare aprofundata si laboratore. Cursul este acreditat de Ministerul Educatiei si Ministerul Muncii prin ANC, iar diploma este recunoscuta in Romania si UE.
 

Cui se adreseaza?

Cui se adreseaza?

Cursul HTML/CSS (Programator Web 1) se adreseaza acelora care nu au experinta in crearea de pagini web si nu cunosc sintaxa HTML sau CSS.

Bazele programarii PHP
este ideal persoanelor care doresc inscrierea la cursul PHP/MySql (Programator Web 2) dar nu detin notiuni fundamentale de programare. De asemenea materia cursului ajuta (este necesara) pentru invatarea altor limbaje precum C/C++, Java, C#, ASP.NET sau PHP.

Cursul PHP/MySql (Programator Web 2)
nu este pentru incepatori! Pe langa cunostintele de HTML, CSS si fundamente despre aplicatii web, studentii trebuie sa aiba cunostinte de Bazele Programarii (in orice limbaj). Incepatorilor le recomandam inscrierea la cursurile HTML/CSS (Programator Web1) si Bazele Programarii PHP inaintea inscrierii la cursul PHP/Mysql (Programator Web 2). Inscrierea la curs este conditionata de finalizarea anterioara a cursului Bazele Programarii PHP sau de sustinerea unui test online.

 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Adresa / Locatie desfasurare curs: Electromagnetica Business Center, corp 61, etaj 3, camera 26 - Calea Rahovei 266-268, S5 Bucuresti. 0720 546 972, office@crystalmind.ro, www.crystalmind.ro
Cumpara