Specialist în Ergonomie

380 EURO
  Curs cu prezenta
  3 zile
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 16 Mar 2015
Diploma de participare: DA
Cumpara
Structura cursului

Tematica
Cursul prezinta cerintele menite sa asigure o utilizare cât mai productiva a fortei de munca, in conditiile unui consum cât mai redus de efort sau, cu alte cuvinte, pentru realizarea unei productivitati individuale a muncii optime, cu o cantitate cat mai mica de energie umana, in conditii normale de ritm si de efort.

Subiecte abordate:
- Intoducere in ergonomie
- Prezentarea unor elemente dimensionale antropometrice ale organismului uman si aplicarea acestora in proiectarea ergonomica
- Prezentarea unor elemente cu privire la ambianta de munca
- Prezentarea unor cerinte ergonomice privind pozitiile de munca
- Prezentarea unor metode de analiza si evaluare a organizarii ergonomice a muncii (evaluarea ergonomica a posturilor)

Cui se adreseaza?

Cursul de Specialist in Ergonomie se adreseaza angajatilor din diferite organizatii care isi desfasoara activitatea in procesul de productie, dar si in sectorul administrativ, si pentru cei care vor sa se initieze in domeniul ergonomie.

Forme de evaluare
Proba scrisa: chestionare de examinare tip grila. Participantilor care promoveaza examenul li se acorda certificate in limba româna din partea Centrului de Competenta Academia TÜV Rheinland România.
 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Bucuresti. Contact Sediul central Bucuresti: Calea Dorobantilor, Nr. 103-105, E-mail: academia@ro.tuv.com, Telefon: 021 31 888 34
Cumpara