Atrage Abundenţa in Viaţa Ta! - Seminar Gratuit

GRATUIT
  Curs cu prezenta
  2 ore
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: NU
Inscrie-te

 SEMINARUL GRATUIT "Atrage Abundenţa în Viaţa Ta!" îţi arată în ce fel succesul e 80% psihologie si 20% mecanică. Mai precis, pe parcursul a 2 ore vei afla:

 • Care sunt etapele dezvoltării personale de la "victimă" la "stăpânul propriei vieţi"
 • Cele 3 manifestări ale comportamentului de "victimă"
 • Cum funcţioneaza mintea şi cum să foloseşti mecanismul ei in folosul tău
 • Ce înseamnă "pilot automat" în viaţa de zi cu zi şi cum să îl eviţi
 • Cum te auto-sabotezi în drumul spre success şi cum poţi evita acest auto-sabotaj
 • De ce nu au efect 95% din metodele care te învaţă DOAR cum sa acţionezi în domeniile importante ale vieţii tale (bani, sănătate, relaţii)
 • Ce este "termostatul financiar" si cum poate fi reglat pentru prosperitate
 • Care e factorul mai important decât ereditatea în viaţa financiară
 • Cum îţi afecteaza viaţa nevoia de sigurantă .
 • Cum îţi afectează viaţa financiară nevoia de respect pentru expertiza proprie
 • Care e gândirea unui adevarat proprietar de afacere
Trainer

Florin Pasat

Florin Păsat are 41 de ani si este trainer şi speaker de peste 12 ani. Începând iniţial cu cursuri de marketing, comunicare şi management, Florin a fost prins de virusul „dezvoltării personale". A constatat că funcţionează doar modele centrate pe „OM" şi s-a dedicat artei de a „creşte oameni". Inspirat de participarea la seminariile cu personalităţi din domeniul dezvoltării personale (Tonny Robbins, T. Harv Ecker, Bob Proctor, Mike Dooley, Mabel Katz, John Maxwell, Robert Cialdini) a inclus în cursuri şi speech-uri abordările acestora şi a observat rezultatele din viaţa participanţilor. Indiferent de vârstă şi de profesie toţi participanţii la seminariile ţinute de el au apreciat energia şi implicarea ca trainer şi „Aha!"-urile rezultate ca urmare a participării la curs. A vorbit în faţa a peste 5000 de oameni inspirându-i şi motivându-i să treacă la acţiune. Doi dintre mentorii lui sunt Joe Vitale si Bob Proctor ale caror modele de gandire le-a studiat si le foloseste in viata de zi cu zi. "Florin este un speaker si un trainer motivational autentic; are puterea personala, curiozitatea si placerea de a intra in relatie cu cei cu care lucreaza, si are tehnica si cunoasterea relevanta, care te pot ajuta cu adevarat sa progresezi. In 13 ani de consultanta, training si coaching pe 3 continente, am intalnit foarte putini colegi de breasla cu energia, pasiunea si setea de cunoastere a lui Florin. Vin cu placere la evenimentele lui, pentru ca stiu ca am in continuare ce invata de la el." Cristina Mihai www.thewisery.com
Structura cursului

 Prezentare interactivă.

Cui se adreseaza?

 - Persoanelor care simt că sunt într-un blocaj într-un domeniu important al vieţii lor (bani, relaţii, carieră, sănătate)

- Studenţilor: îi ajută să facă trecerea de la viaţa de student la viaţa de după studenţie, îi ajută să înţeleagă şi să depăşească diferenţele inter-culturale în cazul unei burse sau al unui intership

- Persoanelor aflate în dificultaţi financiare

- Persoanelor care au pornit pe calea dezvoltării personale

Adresa / Locatie desfasurare curs
RIN GRAND HOTEL, Vitan Barzesti 7D
Inscrie-te