Contabilitate

75 RON
60 RON
(TVA inclus)
Reducere prin Studentie.ro 20%
  Prin corespondenta
  30 zile
Predare in limba: Romana
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: NU
Cumpara

In orice afacere este nevoie de abilitatea de a lucra cu cifre a unui contabil. Obtinerea profitului nu este un proces atat de facil, nu inseamna numai o planificare si o executie riguroase, resurse umane bine pregatite, ci si un proces financiar ce trece prin manacontabilului. Pentru a acumula cunostintele specifice acestei profesii, Eurocor va propune cursul de Contabilitate, ce contine informatii de ultima ora pentru a face fata cu succes cerintelor actuale.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

 In cele 16 module ale cursului de Contabilitate, va invitam sa descoperiti sau sa aprofundati modul in care este organizata evidenta contabila la nivelul unei societati comerciale din Romania, pornind de la elemente de baza pana la intocmirea bilantului contabil.
Mai exact, veti dobandi cunostinte utile despre: patrimoniuconturiactive imobilizatestocuri,contabilitatea creantelor si datoriilor, a veniturilor si cheltuielilor, despre bilant si balanta si nu numai.
Numeroasele exemple si exercitii, dar si caietele special consacrate unor aplicatii inspirate din practica de zi cu zi a unui contabil va vor ajuta sa va insusiti rapid deprinderile necesare acestei ocupatii.
Si va puteti verifica permanent solutiile propuse la exercitii in sectiunea raspunsuri, existenta in fiecare caiet. In plus, beneficiati de indrumarea unui profesor personal pe toata durata studiului, care va va oferi sprijin si lamuriri ori de cate ori veti avea nevoie.

Structura cursului

Cursul de Contabilitate nu necesita o pregatire anterioara in domeniu. Cursul de Contabilitate cuprinde toate materialele necesare studiului.

Pret de lista75,00 lei/modul

Pret redus60,00 lei/modul
(20% reducere pentru ritm lunar/rapid)

Cursul are 16 module. 

Taxa postala pentru expedierea lunara a pachetului de curs: doar 6 lei.

Preturile includ TVA. 
Pretul cursului prin corespondenta nu include pretul programului de perfectionare autorizat.

Cui se adreseaza?

La Eurocor, cursantul decide cand si cat studiaza! Puteti studia alegand ritmul de studiu recomandat de 1 pachet de curs lunar. Sau, daca doriti, puteti comanda mai multe pachete de curs intr-o singura luna sau chiar cursul integral intr-o singura expeditie, pentru un plus de rapiditate! Profitati de sansa de a va alege ritmul de studiu dorit si de o metoda de studiu cu adevarat moderna!

Cumpara