Grafica publicitara - Nivel II - Avansati/Perfectionare

540 RON
  Curs cu prezenta
  36 ore
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 24 Sep 2014
Diploma de participare: DA
Cumpara

Se vor invata ELEMENTE AVANSATE Adobe Photoshop & Corel Draw


Persoanele care nu au urmat un curs de incepatori in cadrul firmei si care doresc sa participe la acest curs trebuie sa sustina in prealabil un test cu profesorul pentru a se stabili nivelul - incepatori sau avansati. Acest test nu implica nici un fel de costuri din partea dvs si trebuie sa sunati in prealabil!

Cursul include 30 de ore de pregatire asistata pe calculator si se bazeaza foarte mult pe aprofundarea proiectelor, explicarea modului de lucru, secrete si trucuri in domeniu, dar mai ales lucru practic, teme acasa, explicarea si, cel mai probabil, corectarea acestora pentru realizarea foarte corecta a proiectului expus mai sus.

Profesorii pun un mare accent pe shortcut-uri in programe pentru ca dvs. sa obtineti rapiditate in lucru si pe respectarea ultimelor tendinte in grafica publicitara. Se explica foarte mult regulile de machetare/DTP, de pregatire pentru tipar a layouturilor. In plus, cursantii au solicitat si notiuni de "tusa artistica" in realizarea proiectelor pe care profesorii insista la fiecare curs.

Cursul de Grafica Avansati este conceput si realizat exclusiv de firma Avantaj Consulting si a venit ca urmare a feedback-ului din partea absolventilor cursului de incepatori care dupa invatarea programelor de grafica rastru si vectorial doreau sa realizeze asistati de catre profesori specializati un portofoliu complex si elocvent pentru angajarea in cele mai bune posturi de grafician calculator. Astfel, prin cursul de Grafica Avansati firma isi propune ca la absolvire sa puteti fi capabili de a realiza orice tip de lucrare care vi se poate cere de catre angajatorii din domeniu. Mai mult, lucrarile realizate in timpul cursului de avansati vor putea constitui un PORTOFOLIU elocvent pentru ANGAJARE sau PROMOVARE IN CARIERA.

 

Obiective invatare / Abilitati dobandite

PHOTOSHOP:
Actions, Channels - Alpha, Spot, Decupaj prin canale elemente complexe; Extract; ajustare imagini pe canale, Layer Adjustments cu Black/White Mask si Vector Mask; metode avansate de lucru fara a afecta pixelii; Dynamic Brushes; Grupuri in Photoshop cu aplicatii combinate cu masti si Layer Adjustments; Slices si optimizarea bannerelor animate si a layouturilor web; Automate - Web Photo Gallery & Batch, Export elemente Photoshop ca elemente vectoriale; corectari pe parcursul lucrului cu optiuni avansate History

COREL:
Interpretare Object Manager, Object Linking and Embedding > Enhanced Metafile, Scrapbook, Lens, Prepare for Service Bureau, Interpretare Document Info; Machetare standard tipar digital si ofset)
 

Structura cursului

Recomandam acest curs persoanelor care deja au absolvit modulul de incepatori sau care stiu programele bine si vor sa aprofundeze modul de lucru. In acest sens va fi realizat un PROIECT COMPLEX care va include un Corporate ID cu diverse aplicatii:


Corporate ID - sistem de reguli grafice si simboluri prin care se identifica o firma. Aplicatii: logo, web, print, stationery.

Logo Applications:
1. Logo - variante;
2. Carte de vizita;
3. Foaie cu antet;
4. Plic;
5. Stampila

Web Applications:
6. Banner (.gif animat);
7. Website;
8. Galerie foto;
9. Newsletter & Stil email;
10. Felicitare eveniment sau Invitatie Eveniment – adaptata pentru email

Print applications:
11. Mapa + Cdcover;
12. Punga si alte materiale promotionale;
13. Felicitare eveniment sau Invitatie Eveniment + Afis;
14. Panou Outdoor;
15. Flyer promovare firma/produse;
16. Brosura/Catalog;
17. Insert de presa

 

Cui se adreseaza?

CUI SE ADRESEAZA: celor care doresc sa se perfectioneze in domeniul graficii publicitare, celor pasionati de prelucrarea fotografiilor, celor care doresc sa afle mai mult despre regulile de compozitie sau de pregatire pentru tipar, celor care doresc sa lucreze in tipografie, agentie de advertising sau ca freelanceri.
 

Se ofera diploma acreditata de Ministerul Educatiei si de cel al Muncii prin ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari) cu cod COR in functie de care se poate face incadrarea pe cartea de munca sau se poate obtine PFA.

 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Str. Munitiei, nr. 5, Sector 6, Bucuresti
Cumpara