Cauta cursuri
Vezi toate categoriile

Analiză de Business - Modelarea proceselor de business în UML

465 EURO
(TVA inclus)
  Curs cu prezenta
  2 zile
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 03 Oct 2014
Diploma de participare: DA

Cursul „Modelarea proceselor de business in UML” studiaza limbajul de modelare standardizat Unified Modeling Language – UML, folosit in domeniul dezvoltarii produselor software orientate pe obiect, pentru a specifica, vizualiza, modifica, construi si documenta complexitatea programelor software in curs de dezvoltare.


UML combina tehnicile de modelare a datelor (diagrame relație entitatii), modelare a fluxurilor de lucru si de modelare a obiectelor si componentelor. Datorita eficientei și claritatii în reprezentarea unor elemente abstracte, UML este utilizat si dincolo de domeniul IT. Asa se face ca exista aplicatii ale UML-ului pentru managementul de proiecte, designul proceselor de business, etc.


Trainerul acestui curs este Traian Ciobanu (https://www.linkedin.com/profile/view?id=66754662). Acesta este certificat in analiza de business: OMG Certified UML Professional (OCUP INTERMEDIATE) si CBAP. Experienta lui Traian cumuleaza peste 8 ani in proiecte de dezvoltare software complexe, ca analist de bussiness si consultant.


Durata cursului este de 2 zile si se va desfasura in perioada 3-4 Octombrie 2014.


Pentru inscrierea la curs ne puteti contacta la numerele de telefon 0727.709.227 / 021.330.52.00 sau pe email la office@progsquad.ro.

Pret Curs Early Bird: 395 EUR (TVA inclus)

Obiective invatare / Abilitati dobandite

1. Introducere in uml si modelarea proceselor
2. Modelarea comportamentului: diagrame use-case, de activitate, de stare
3. Modelarea structurii: diagrame clasa, de componenta, de structura compusa
4. Modelarea interactiunii: diagrame de secventa, de comunicare, de overview al interactiunii

Structura cursului

Cursul este interactiv si pune accent pe aplicatii practice (20% teorie – 80% practica), astfel incat participantii sa dobandeasca in mod experiential abilitatile necesare modelarii in acest limbaj.

Cui se adreseaza?

Developerilor, analistilor de business, testerilor, profesionistilor IT interesati de UML. Cursul are un continut tehnic pronuntat, se lucreaza in mediu de modelare si este recomandat persoanelor care doresc sa invete sa utilizeze efectiv limbajul UML.

Adresa / Locatie desfasurare curs
Bd. Gh. Sincai, nr. 9A, bl. 3A, sc. A, ap. 24, Sediul ProgSquad