Cauta cursuri
Vezi toate categoriile

Cursuri online Techadviser Academy

450 RON
  Curs on-line
  12 sedinte
Predare in limba: Romana
Date incepere curs: 15 Mar 2015
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: DA
CumparaVrei sa faci parte din cea mai mare academie IT din Transilvania dar nu esti din Brasov sau nu poti ajunge la cursuri in fiecare saptamana la sediul nostru? TechAdviser Brasov a lansat un nou mod de predare si laborator la distanta prin care venim in ajutorul cursantilor din intreaga tara!

Incepand din acest semestru, Academia TechAdviser va ofera cursuri online prin live stream mentinand aceleasi standarde de calitate care ne-au consacrat in ultmii 5 ani. Printr-o sesiune de prezentare in direct, instructorul si cursantii sunt in contact permanent iar experienta clasei "onsite" este practic adusa in orice loc unde exista o conexiune de internet!

Caracteristici
Clasele se organizeaza cu maxim 15 cursanti astfel incat instructorul poate acorda rapid asistenta necesara mai ales la laboratoare.
Platforma online de predare este bazata pe o solutie enterprise de ultima generatie si contine toate functiile necesare predarii la distanta.

 

Structura cursului


   
Cursurile se desfasoara in sistem online avand un instructor asignat la o grupa de 12-15 cursanti.
   
Prezenta virtuala este necesara, instructorul si cursantii stabilind o sesiune activa de comunicare in direct.
   
Grupele online au aceleasi mod de desfasurare ca si clasele on-site: recapitularea notiunilor anterioare, prezentare noua si laborator.
   
Examenele se sustin doar de la sediul academiei in maximum 4 sesiuni speciale stabilite de comun acord pe parcursul semestrului.
   
Pentru a promova va trebui sa-ti asiguri un procent de minim 75%, iar daca nu vei reusi din prima incercare, iti vei reprograma examinarea, fara nici un cost suplimentar, intr-o sedinta ulterioara.
   
Sunt permise maxim 3 absente motivate. Acestea se pot recupera pe durata cursului, in limita timpului alocat sedintelor.

Cui se adreseaza?
Aceste cursuri se adreseaza in special celor care nu sunt din judetul Brasov sau care nu pot participa la prezentari saptamanal;

Publicul tinta este format din persoanele care considera ca studiul la biroul propriu este cel mai potrivit;

In functie de nivelul tehnic la care afli si de preferinte poti alege un loc intr-o clasa Cisco IT Essentials PC Hardware and Software, CCNA, CCNP, Microsoft sau Linux.

La sfarsit, primesti o diploma care atesta cunostintele dobandite, exact ca in cazul cursurilor on-site;
 

Cumpara