Curs de limba Engleza

470 RON
447 RON
(scutit de TVA)
Reducere prin Studentie.ro 5%
  Curs cu prezenta
  36 ore
Predare in limba: Engleza
Date incepere curs: 20 Mai 2013
Diploma de participare: DA
Examen certificare inclus: DA

Cursurile de grup de limba engleza sunt proiectate sa motiveze si sa sprijine cursantii in procesul de formare a competentelor lingvistice specifice, prin exersarea notiunilor de gramatica, imbogatirea si diversificarea vocabularului, precum si prin exersarea limbii straine studiate in cadrul conversatiilor de grup din timpul cursului, menite sa fixeze si sa consolideze notiunile studiate.

Obiective invatare / Abilitati dobandite

Obiectivele cursurilor sunt:

-insusirea unui vocabular general;
-dezvoltarea si imbunatatirea tuturor competentelor lingvistice: notiuni de gramatica, vocabular, abilitati de scriere, citire, ascultare si vorbire;
-exersarea si dezvoltarea aptitudinilor de conversatie, prin discutii pe teme dintre cele mai diverse;
-caracterul interactiv al cursurilor: activitati, jocuri de rol, etc.

Structura cursului

Daca doriti sa participati la un curs de grup, acesta are un program stabilit de comun acord in functie de disponibilitatea cursantilor, 2 sedinte/ saptamana, de luni pana vineri, in intervalul 17:00-20.30. Grupele sunt formate din minim 4 si maxim 7 cursanti. in situatia in care vor fi mai putin de 4 cursanti, pretul cursului va fi recalculat.

Daca optati pentru un curs de limba engleza in varianta individuala (cursant-profesor), cursul se poate desfasura oricând, de luni pana vineri, in intervalul orar 9:00-20.30, sau sambata, in intervalul orar 9:00-12:00, in functie de disponibilitatea dumneavoastra.

Cursurile de limba engleza sunt structurate in 12 module. Fiecare modul cuprinde 36 ore, impartite in 24 de sedinte a câte 1,5 ore/sedinta.

Sala de curs este moderna si dispune de toate dotarile necesare, iar cursul poate fi achitat in 2 rate, prima la inscriere iar a doua la jumatatea cursului. Puteti achita valoarea cursului in numerar sau prin transfer bancar.

Oferta cursului include:

- Metode de predare inovative si interactive
- Acces la platforme de invatare a limbilor straine
- Suport de curs gratuit si personalizat
- Reducere de 5 % la continuarea cursului
- Testari gratuite

Cui se adreseaza?

Cursurile noastre se adreseaza atat persoanelor care doresc sa isi imbunatateasca notiunile de limbi straine, adulti si copii, cat si companiilor care doresc sa se integreze mai usor in contextul profesional existent pe plan international, depasind barierele de natura lingvistica sau culturala.
 

Adresa / Locatie desfasurare curs
Str. Stefan Mihaileanu, nr. 9, et.1, ap.2, Sector 2